Prima pagină » Cancan » Jador, în ipostaze romantice alături de o femeie. Ce se întâmplă cu artistul la o lună de la despărțirea de Oana Ciocan

Jador, în ipostaze romantice alături de o femeie. Ce se întâmplă cu artistul la o lună de la despărțirea de Oana Ciocan

20 aug. 2024, 14:04,
în Cancan

Jador a publicat un clip video în care apare în ipostaze romantice alături de o femeie, nimeni alta decât fosta lui iubită. A trecut mai bine de o lună de la despărțirea de Oana Ciocan, iar acum manelistul pare că regretă pasul făcut. Totodată, Jador a lansat între timp și o melodie a cărei temă este chiar despărțirea.

Jador și-a luat fanii prin surprindere, după ce a postat un videoclip în care apare alături de fosta iubită, în ipostaze romantice. În urmă cu câteva luni, Jador susținea sus și tare că o iubește pe Oana Ciocan și că vrea să își petreacă tot restul vieții alături de ea. A cerut-o în căsătorie, ba chiar dădea de înțeles că au făcut pasul cel mare la un moment dat, mai exact cununia civilă, dar în luna iulie artistul anunța despărțirea, fără să spună și motivele care au dus la ruptură.

Jador, în ipostaze romantice alături de o femeie

Atât Jador, cât și Oana Ciocan au declarat atunci că vor să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, pentru că nu își dorea niciunul dintre ei să vorbească despre despărțirea dureroasă, dar mai ales despre situația care se ascunde în spatele acestei decizii.

Acum, la mai bine de o lună de la separarea dintre Jador și Oana Ciocan, manelistul a postat un videoclip în care apare fosta lui iubită, alături de un mesaj prin care dă de înțeles că regretă că nu mai sunt împreună, după ce la momentul respectiv separarea i-a șocat pe fanii celor doi.

Este vorba de clipul celei mai recente melodii lansate de cântăreț – „Slăbiciunea mea”, pe care l-a filmat cu cea care îi era parteneră la acea vreme și după care pare că suferă astăzi.

„Dacă sufletul iți urlă de dor… privește cerul albastru ca marea, pune mâna pe inimă, închide ochii și lasă-te purtat de suflet pentru că unde îți este gândul acolo îți este și sufletul! În viață vei iubi de mai multe ori, dar o singură iubire îți va arde inima pentru totdeauna…”, a scris Jador în descrierea videoclipului în care apare fosta iubită, Oana Ciocan.

Ce spuneau Jador și Oana Ciocan despre despărțire?

Jador nu a oferit detalii despre ceea ce s-a întâmplat între el și iubita lui, dar anunțase că va lansa o piesă despre despărțiri, chiar în ziua în care a vorbit despre separarea de Oana Ciocan.

„M-am despărțit de Oana. Motivele le ținem pentru noi. Dar dacă tot vrei să scrii, poți să anunți și faptul că am în lucru o piesă pentru despărțire”, a declarat Jador.

La rândul ei, fosta iubită a manelistului a ținut să transmită și ea un mesaj despre situația dintre ei, din respect pentru urmăritori, care se tot întrebau de ceva timp când vor face pasul cel mare, dar și dacă nu cumva ea este însărcinată.

„Relaţia pe care voi o știați nu mai există de ceva timp. Nu mai este cazul de asociere și cu acest prilej îmi doresc să vă mulțumesc tuturor”, a precizat și Oana Ciocan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`