Prima pagină » Cancan » Jador, ignorat de foștii colegi de facultate. Surpriza neplăcută de care a avut parte manelistul

Jador, ignorat de foștii colegi de facultate. Surpriza neplăcută de care a avut parte manelistul

20 feb. 2024, 14:53, 1 ,
în Cancan

Manelistul Jador s-a plâns recent că a fost ignorat de foștii colegi de facultate, când s-a întâlnit cu aceștia pe stradă. Artistul s-a confruntat cu această surpriză neplăcută la scurt timp după ce a revenit în țară, din Republica Dominicană. Cu toate acestea, internauții i-au reproșat lui Jador că ar fi trebuit să-i salute el pe aceștia.

Jador este foarte activ pe rețelele de socializare și niciodată nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Așa s-a întâmplat și acum când acesta a avut parte de o surpriză destul de neplăcută din partea foștilor săi colegi din facultate. Dar iată ce i s-a întâmplat artistului.

Jador, ignorat de foștii colegi de facultate

Jador a răbufnit pe rețelele de socializare la întoarcerea în România. Artistul a fost deranjat de gesturile colegilor lui. Manelistul a fost mereu sincer și nu s-a ferit să vorbească public despre lucrurile care îl deranjează. Așa s-a întâmplat și de această dată, la scurt timp după ce s-a întors în țară. Până zilele acestea, cântărețul părea că este la Survivor All Stars, așa cum se vede pe micile ecrane.

Cu toate acestea, manelistul a revenit acasă și se plimbă liniștit pe străzile din Capitală. Mai mult, în urmă cu puțin timp, Jador a postat un mesaj neașteptat pe pagina lui de Facebook, în care a dezvăluit că a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când s-a întâlnit cu niște foști colegi de facultate care nu l-au salutat. Acesta a povestit că ulterior a primit câteva mesaje cum că nu l-ar fi recunoscut și acesta ar fi motivul pentru care a fost ignorat.

„Colegii mei din facultate de la master cu care mă întâlnesc și nu salutați… Pot înțelege ca vă e rușine dar măcar nu mai scrieți după dacă eram eu. Nu înțeleg această nesiguranță dacă sunt eu sau nu! Nu toți seamănă cu mine”, a fost mesajul pe care Jador l-a postat pe pagina lui de Facebook.

Cum au reacționat fanii manelistului

Fanii lui Jador sunt alături de el la orice pas, așa că nici de această dată nu s-au ferit să își spună părerea despre situația prin care manelistul a trecut cu foștii lui colegi de facultate. Chiar dacă multe persoane i-au luat apărarea, au fost și mulți care l-au judecat pentru că nu a făcut el primul pas.

„Poți saluta și tu, nu neapărat doar ei pe tine! Bine, asta daca nu crezi că ești mai ”sus” ca ei și aștepți doar să fii salutat!”
„Nu e vorba de invidie pe cât e vorba de prostie. Dar salută-i tu.”
„Sunt invidioși clar… Ești cel mai bun… din cei mai buni…”, au fost câteva dintre comentariile de la postarea lui Jador.

 

Comentarii
  • Nu este ignorat. Pur și simplu le este rușine să apară langa un manelist, așa cum bine a dedus chiar el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *