Prima pagină » Radio » Actualitate » Jador, forțat de familie să se însoare. Mama artistului i-a găsit deja o „nevastă”

Jador, forțat de familie să se însoare. Mama artistului i-a găsit deja o „nevastă”

31 mart. 2023, 10:26,
BZI.ro, în Radio

Manelistul Jador a ajuns să fie forțat de familie să se însoare și să devină părinte cât mai repede, bunica sa reproșându-i că încă nu are copii. Ba chiar, mama artistului i-a găsit acestuia o femeie numai bună de nevastă. Cu toate acestea, Jador nu pare convins să renunțe prea curând la burlăcie, considerând că încă e tânăr.

Odată cu participarea la emisiunea Puterea Dragostei, Jador a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Mai mult, el și-a câștigat și un binemeritat statut de burlac râvnit, fiind considerat un bărbat șarmant. Astfel, multe doamne și domnișoare râvnesc la inima lui, dar se pare că norocul din carieră nu-l urmează pe manelist și la capitolul amor.

Jador, forțat de familie să se însoare

Jador susține că a iubit doar două femei până acum, dar destinul nu i-a dus până în punctul de a forma o familie. Astfel că acum, la cei 28 de ani pe care îi are, fostul concurent de la emisiunea matrimonială dar și de la Survivor este un bărbat singur și disponibil, însă cu pretenții. Dar pretenții are și mama artistului, căci femeia vrea o noră cuminte, deșteaptă, frumoasă și devreme acasă. Femeia își dorește o persoană care să-l facă pe fiul ei să lase burlăcia în urmă, căci timpul trece și tot înaintează în vârstă, ceea ce ei nu îi convine deloc.

„- Jador: Cum să mă însor? Am 28 de ani, sunt bătrân?
– Mama lui Jador: Dar cum ești? Trebuie să fii însurat, la casa ta.
– Jador: Cu cine?
– Mama lui Jador: Cu o fată cuminte, liniștită, amărâtă, necăjită, că nu ne trebuie golăneală.”

După această descriere, se pare că mama lui Jador nu a pierdut timpul, căci i-a și găsit o fată fiului ei. Una despre care ea a avut numai cuvinte de laudă, dar pe care manelistul nu a plăcut-o din prima clipă. Astfel că, văzând că nu are sorți de izbândă cu fiul ei, mama lui Jador l-a îndemnat să-și caute singur o iubită, dar nu așa cum a făcut-o până acum. Ea spune că artistul nu își găsește jumătatea pentru că nu știe unde să caute și ce să caute, el umblând doar după fete pe care ea nu le agreează deloc.

„- Jador: Mi-a găsit o femeie. Cum e fata?
– Mama lui Jador: Te însori, o cunoști, fată cuminte, deșteaptă, cu pregătire, serviciu. Nu de alea de-și arătă sânii, despuiate, una liniștită, îmbrăcată decent.
– Jador: M-ai zăpăcit, nu mai suport, mamă.
– Mama lui Jador: Tu numai în cluburi cauți. Acolo nu vin fete care să te caute pe tine să te iubească. Vin fete să agațe.
– Jador: Am avut relație de șapte ani, în club am găsit-o. Două relații am avut, pe amândouă în club le-am găsit.”

Bunica lui Jador își dorește nepoți

Ulterior, în sprijinul mamei a venit și bunica lui Jador. Și bătrâna este de părere că manelistul este la vârsta la care nu doar că trebuia să fie însurat, dar ar fi cazul să devină și tată cât mai repede. Văzându-se încolțit, Jador a ținut să le spună celor două că nu este momentul de însurătoare pentru că adevărul este că nu își dorește să se însoare, cel puțin deocamdată.

„- Bunica lui Jador: Ai și tu o vârstă, când te însori, la 50 de ani?
– Jador: De ce să mă însor, mamaie, am 28 de ani. Cu cine?
– Bunica lui Jador: Să te însori, trebuia să ai și copil acum. Trebuie să ai familie, nu-ți plac ție că ești pretențios.
– Jador: Nu vreau să mă însor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *