Prima pagină » Cancan » Jador confirmă despărțirea de Oana Ciocan! „Nu mai am pe nimeni”

Jador confirmă despărțirea de Oana Ciocan! „Nu mai am pe nimeni”

14 iun. 2024, 10:54,
BZI.ro, în Cancan

Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan. Artistul și Oana Ciocan păreau mai îndrăgostiți ca niciodată și aveau planuri mari pentru viitor, inclusiv să se căsătorească și să devină părinți. Cu toate acestea, visurile lor par să fi fost distruse.

După ce a șters fotografiile cu logodnica sa de pe rețelele sociale, Jador a confirmat că el și Oana Ciocan nu mai sunt împreună.

Jador confirmă despărțirea de Oana Ciocan

Povestea de dragoste dintre Oana Ciocan și Jador s-a încheiat după doar câteva luni de relație. Anunțul a fost făcut de Jador însuși în timpul unei transmisiuni live pe TikTok. Îngrijorați de starea lui, fanii l-au întrebat ce s-a întâmplat, iar Jador a dezvăluit că s-a despărțit de Oana și că din cauza tristeții a simțit o creștere a poftei de mâncare.

„Da, m-am despărțit. M-am despărțit și sunt pe fond nervos, mănânc mult”, a declarat Jador, pe TikTok.

Mai târziu, cântărețul de manele, evident afectat, a început să cânte în surdină versuri dintr-o piesă extrem de melancolică, ale cărei cuvinte evocau sentimentul unei despărțiri.

„Noaptea nu am somn, că plâng de al tău dor./ Oare nu ți-e bine, te mai gândești la mine?!/ Nu mai am pe nimeni aproape de mine, te-am avut numai pe tine./ Cine te mai alintă sau măcar să spună la culcare noapte buna?”, sunt versurile pe care le-a fredonat Jador, în timpul live-ului de pe TikTok.

Ce spunea tatăl lui Jador despre nunta artistului cu Oana Ciocan?

Chiar dacă mulți credeau că Jador și Oana Ciocan vor să se căsătorească în curând, în special pentru că artistul a dezvăluit că a cerut-o deja de soție pe iubita sa, tatăl cântărețului de manele nu era complet convins.

Cu ceva timp în urmă, Romeo Dumitrache discuta despre relația fiului său, exprimând că are o părere bună despre Oana Ciocan, dar menționând că Jador a mai spus în trecut altor femei că își dorește să se căsătorească cu ele.

„Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om.

(…)  Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o. Dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală! Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore.  Jador le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubeste și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul și nici nu mi le mai amintesc pe toate. Așa e când ești tânăr, inima îți dă ghes, faci afirmații, îți asumi și unele lucruri, dar până la urmă ceea ce contează e faptul că cei doi trebuie să se înțeleagă amândoi pe chestiunea asta”, a declarat tatăl lui Jador, pentru Playtech.ro.

Recent, Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *