Prima pagină » Actualitate » Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”

Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”

05 iun. 2024, 08:31,
în Actualitate

Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată. Fanii lui Jador așteptau această veste de foarte multă vreme. Manelistul urmează să devină tătic, iar fericirea este la cote maxime.

Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată

Jador trece printr-o perioadă foarte frumoasă din viață, urmând să devină tată în curând. Artistul a anunțat că iubita sa, Oana Ciocan, este însărcinată, exprimându-și bucuria și satisfacția pentru această nouă etapă a vieții lor. De asemenea, a subliniat că nu regretă deloc decizia de a părăsi show-ul Survivor All Stars, deoarece acum are tot ceea ce și-a dorit. În sfârșit, Jador simte că și-a găsit împlinirea și că va avea familia pe care și-a dorit-o întotdeauna.

După ce a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, Jador a declarat în repetate rânduri că și-a găsit liniștea alături de ea. Mai mult decât atât, artistul a dezvăluit că fosta concurentă de la Survivor este femeia alături de care își dorește să-și întemeieze o familie, iar acum visul său a devenit realitate.

Recent, Jador a împărtășit cu fanii săi pe rețelele de socializare câteva imagini din vacanța petrecută în Punta Cana, alături de Oana Ciocan. În dreptul fotografiilor, el a scris un mesaj emoționant în care îi declară dragostea profundă pentru ea. La final, artistul a dat vestea cea mare, anunțând că în curând vor deveni o familie de trei persoane.

„„De aceea va lăsa omul pe tatăl său și pe mama sa și se va lipi de femeia sa și vor fi un singur trup.”(Geneza 2:24)  Eu chiar am câștigat Survivor! Am câștigat fericirea. Te iubesc cel mai mult din lumea asta! Nu îmi pare rău că am plecat și am renunțat la șansa aceea de a câștiga bani când ei nu mi au adus împlinire niciodată! În schimb tu mi-ai umplut inima de dragoste și izvorăște în mine fericirea! Soția mea superbă, abia aștept să fim 3!”, a scris Jador în mediul online.

Alexandra Duli a dat-o de gol pe Oana Ciocan

Alexandra Duli a lăsat de înțeles, recent, că Oana Ciocan ar fi însărcinată.

„Așteptăm sugestii de nume”, a scris Alexandra Duli în dreptul videoclipului publicat pe pagina sa personală de TikTok.

Reacțiile la postarea Alexandrei au apărut imediat.

„Felicitări!!! Iacob, dacă e băiat, și Zoe, dacă e fată!”, „Chiar, Oana o să aibă un bebe?”, „Sarcină ușoară! Sănătate multă”, „Doamne ajută! Un copil e o binecuvântare”, „Să fiți sănătoși și fericiți, și dacă ești graviduță, să ai sarcină ușoară”, „Maria dacă e fată, Abel dacă e băiat”, „Să fie gemeni, fetiță și băiat”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la filmulețul publicat de Alexandra Duli pe contul său personal de TikTok.

Jador a mărturisit că a testat-o pe Oana Ciocan, la începutul relației.

„Femeilor, oamenilor în general, nu doar femeilor, le plac banii. (…) Ne-am cunoscut, i-am spus că a mea casă este cu chirie, că studioul e cu chirie, că mașina este în rate, că tot ce am eu nu-i al meu și că am nevoie de bani. (…) Am testat-o, frate! Am testat-o să văd dacă ar sta cu mine așa, doar cu numele”, a povestit Jador, care a acum a transmis că Oana Ciocan este însărcinată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`