Prima pagină » Cancan ultimă oră » Jador a spus de ce n-a mers la botezul organizat de Culiță Sterp pentru băiatul lui. Toată lumea s-a întrebat dacă s-au certat: ,,N-am fost pentru că am…”

Jador a spus de ce n-a mers la botezul organizat de Culiță Sterp pentru băiatul lui. Toată lumea s-a întrebat dacă s-au certat: ,,N-am fost pentru că am…”

24 oct. 2021, 21:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Jador a spus, în sfârșit, motivul pentru care n-a mers la botezul băiatului lui Culiță Sterp!

Toată lumea s-a întrebat de ce Jador nu a fost prezent la botezul micuțului lui Culiță Sterp, cel care îi este prieten. Persoanele, care au urmărit Survivor România 2021, știu că între cei doi artiști au existat diferite neînțelegeri în timpul competiției.

Totuși, se pare că au rămas în relații bune, după cum a dat de înțeles Jador, pe Instagram.

Celebrul manelist spune că nu a mers la petrecerea dată de Culiță Sterp, pentru că muncea. În acea seară, Jador a fost prezent la datorie, adică la cântare. De altfel, cântărețul spune că nu are nimic cu amicul lui, Culiță, și că s-ar fi dus cu siguranță la botez, dacă ar fi putut.

” Am vazut foarte multe barfe ca de ce nu s-a dus Jador la Culita la botez, ca nu-l suporta Culita..nu e adevarat! Culita m-a invitat, eu m-as fi dus cu drag, doar ca eu joi am cantat. Noi suntem cantareti, noi cu asta ne ocupam. Tot timpul muncesc. N-am fost pentru ca am avut treaba si o treaba programata, n-am cum sa anulez un eveniment pentru ca asta ar insemna…nu e vorba de bani, ca i-as fi dat inapoi dublu, doar ca e omenia mea, n-am cum sa nu ma duc la eveniment, cand am promis ca ma duc”,  a spus Jador, pe Instagram.

Foștii colegi de competiție ai lui Culiță Sterp, prezenți la marele eveniment

La botezul fiului lui Culiță au fost invitați și foștii lui colegi de competiție, cu care a rămas în relații foarte bune.

Irisha, Sorin Pușcașu și Ștefan Ciuculescu au intrat în direct la „Teo Show” și au vorbit despre evenimentul mult așteptat:

„Noi o să ducem plicul și o să ia mami și tati ce trebuie. Eu, din ce am vorbit cu Culiță despre situația familiei, sper să nu pună ego-ul în față și unul dintre ei să nu fie prezent (n.r. mama Geta sau tatăl lui Culiță) la acest eveniment foarte important din viața lor și sper ca acest copil să îi împace, să îi unească”, a declarat Irisha, înainte de botezul micuțului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *