Prima pagină » Cancan » Jador a fost prins cum o săruta cu patos pe fosta logodnică. S-a despărţit de Oana Ciocan sau e doar o strategie de marketing?

Jador a fost prins cum o săruta cu patos pe fosta logodnică. S-a despărţit de Oana Ciocan sau e doar o strategie de marketing?

17 iun. 2024, 12:39,
în Cancan

Recent, Jador a fost prins cum o săruta cu patos pe fosta logodnică. Cu doar câteva luni în urmă, Jador și Oana Ciocan făceau titlurile ziarelor cu vestea logodnei lor. Artistul și-a cerut rapid iubita de soție, vorbind chiar și despre planurile lor de nuntă și familie.

Însă de curând, cei doi au surprins din nou pe toată lumea anunțând că au decis să meargă pe drumuri separate.

S-a despărţit Jador de fosta logodnică?

Jador a dorit să transmită un mesaj hotărât după apariția zvonului despre despărțirea lor, mai ales că cei doi au fost surprinși împreună într-un club. Artistul a decis să nu mai ofere detalii despre viața sa personală.

El a subliniat că a fost supus la critici și injurii de-a lungul timpului, motiv pentru care a decis să nu mai expună aspecte din viața sa privată pe internet. De asemenea, a precizat că nu intenționează să comenteze pe marginea subiectului menționat anterior.

„Nu mai vreau să dau astfel de detalii din viața mea personală, pentru că cu cât mi-am expus mai mult viața personală, cu atât oamenii m-au criticat mai mult. Și cu atât am primit mai multe injurii, mai multe critici și lucruri care nu țin de mine.

Și am decis că viața mea personală este viața mea personală. Și nu voi mai spune nici, da nici nu. Nu voi comenta în niciun fel. Pur și simplu nu mai comentez despre acest subiect.

Este viața mea. Nu vreau să o expun și sper că înțelegeți. Oamenii care mă iubesc sper să înțeleagă că nu îmi mai doresc lucrul ăsta. Deci sper să înțelegeți că oamenii mă critică foarte ușor și nu mai vreau să dau detalii din viața asta”, a spus Jador, în spațiul public.

Ce mesaj le-a transmis fanilor

În plus, cu o zi în urmă, a postat o poză pe Instagram, adăugând și un alt mesaj în descrierea acesteia.

„Vă mulțumesc pentru susținerea continuă și pentru aprecierea muzicii mele. Însă aș vrea să vă întreb: nu credeți că și eu, ca oricare alt om, am dreptul la intimitate? De ce ar trebui ca viața mea personală să fie sub lupa publicului? Nu ar fi mai frumos să ne bucurăm împreună de muzică și de emoțiile pe care le transmite?

Viața mea privată este doar a mea. Relațiile mele, preferințele mele, ceea ce îmi place și ceea ce nu îmi place – toate acestea fac parte din lumea mea personală. De ce este important să păstrăm această limită între artist și om? Pentru că intimitatea îmi oferă liniștea și echilibrul necesar pentru a crea muzică autentică.

Împărtășesc cu voi ceea ce este esențial prin muzica mea. Nu este suficient să ne bucurăm de această conexiune? Vă rog să respectați nevoia mea de intimitate și să ne concentrăm pe ceea ce ne aduce cu adevărat împreună: muzica. Vă mulțumesc pentru înțelegere și susținere!
Cu respect,
Jadorasu vostru🙏🏼”, a transmis Jador.

De curând, Jador a fost surprins cum o săruta pe fosta lui logodnică, în club. După acest eveniment, artistul și-a rugat fanii să îi ofere discreția de care are nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *