Prima pagină » Cancan » Jador a fost eliminat de la Survivor România. Ce reacție a avut „faimosul”

Jador a fost eliminat de la Survivor România. Ce reacție a avut „faimosul”

23 apr. 2021, 10:31,
BZI.ro, în Cancan

Lovitură dură pentru echipa Faimoșilor după ce Jador a fost eliminat de la Survivor România, el părăsind competiția din motive medicale. Acest lucru i-a luat prin surprindere atât pe telespectatori cât și pe concurenți. Și aceasta deoarece fusese convocat un consiliu de urgență care îi viza pe Culiță Sterp și Sebi, deoarece încălcaseră regulamentul.

Eliminare șoc de la Survivor România! Jador a părăsit, joi seară, competiția din motive medicale. Plecarea acestuia a luat prin surprindere atât telespectatorii, dar și restul concurenților. Asta deoarece a fost convocat un consiliu de urgență care îi viza pe Sebi și Culiță Sterp, din cauză că au încălcat regulamentul. Prezentatorul, însă, a pronunțat numele lui Jador atunci când trebuia să spună care dintre cei doi „faimoși” riscă descalificarea. Uimit, Sebi a început să plângă. Iată care a fost reacția lui Jador!

Jador, eliminat de la Survivor România

Consiliu de urgență cu surprize, joi seară, la Survivor România. Deși mulți s-au așteptat ca Sebi sau Culiță Sterp să plece acasă, din cauză că au încălcat regulamentul, iată că prezentatorul a anunțat numele lui Jador. „Faimosul” și-a luat rămas-bun de la întreaga echipă, dar și de la „Războinici”.

„În această seară, din motive bine întemeiate și dincolo de orice contestare, concurentul care părăsește competiția este Jador”, a spus prezentatorul emisiunii, Dan Pavel.

Jador spune că a luptat cât a putut

Artistul Jador este recunoscător pentru participarea la Survivor România. La început a crezut că totul este o joacă de copii, dar apoi a realizat că, de fapt, competiția este una foarte serioasă. Totodată, „faimosul” și-a cerut iertare colegilor cărora le-a greșit.

„Mulțumesc Kanal D că m-ați invitat la acest show. Am  crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc. Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador.Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit. Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă. M-am luptat cu bărbați, nu am fost atât de praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni mondiali în echipa mea și fotbaliști. Să mă ierte toți că am greșit, că am gură mare, dar nu țin în suflet nicio răutate”, a spus Jador.

A avut de învățat de pe urma acestei experiențe

De altfel, Jador a spus și ce lecție a învățat datorită participării la Survivor România. Și-a amintit de copilărie, în timp ce Majda gătea în câmp, și a constatat că oricând o persoană poate reveni la cine a fost cândva.

„Cea mai importantă lecție pentru mine a fost că stăteam în baracă jos, desculț, și gătea Majda, și îmi aminteam de copilăria mea, cum stăteam cu frații mei în  jurul sobei și mâncam borș și a doua porție nu mai era, nici acasă, nici aici. Asta e lecția pe care am învățat-o, oricine ai fi, poți oricând să cazi jos. Sunt pregătit să fiu sărac din nou, oricând. Mulțumesc oamenilor că mă iubesc, niciodată nu o să uit de unde am plecat. Eu sunt Ionuț, nu sunt Jador”, a mai spus Faimosul. Așadar, fanii lui Jador sunt triști după ce artistul a fost eliminat de la Survivor România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *