Prima pagină » Cancan » Jador a bătut-o pe Oana Ciocan? Zanni face dezvăluiri incredibile

Jador a bătut-o pe Oana Ciocan? Zanni face dezvăluiri incredibile

03 oct. 2024, 10:08, 1 ,
Cezar Bulgaru în Cancan

Zanni susține că Jador a bătut-o pe Oana Ciocan. Zanni lansează acuzații serioase împotriva lui Jador, după ce artistul a comentat despre noua relație a fostei sale iubite, Oana Ciocan. Câștigătorul Survivor All Stars îl acuză pe Jador de hărțuire și agresiune față de Oana, stârnind astfel o controversă semnificativă în rândul fanilor celor doi.

Relația dintre Zanni și Jador a fost întotdeauna marcată de tensiuni, însă recent, conflictul pare să fi atins un nou nivel, în urma dezvăluirii unor detalii șocante. Această situație a captat atenția fanilor și a stârnit speculații cu privire la evoluția conflictului dintre cei doi artiști.

Jador a bătut-o pe Oana Ciocan?

După ce a aflat că fosta sa iubită, Oana Ciocan, a început o nouă relație, Jador a simțit impulsul de a-i transmite un mesaj pe rețelele sociale. Artistul a afirmat că, indiferent de circumstanțe, va continua să lupte pentru dragostea Oanei. De asemenea, el a menționat că a observat-o pe aceasta în compania altui bărbat, subliniind astfel complexitatea situației emoționale în care se află.

„Adevărul este ca noi am fost împreună în tot acest timp pentru ca am vrut să ne bucurăm de iubire doar noi! Dar de ceva timp am decis să luăm o pauză însă în această pauză ea și-a găsit pe altcineva. Am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Dar cu toate astea vreau să știi ca inima mea bate doar pentru tine și chiar dacă sunt blocat peste tot sper să vezi postarea și să știi ca nu voi înceta să lupt pentru dragostea ta!” , este mesajul transmis de Jador.

Reacția lui Zanni față de declarațiile lui Jador nu a fost deloc una favorabilă. Câștigătorul Survivor All Stars a purtat discuții cu Oana Ciocan, în urma cărora a făcut dezvăluiri șocante despre artist, oferindu-i acestuia o replică tăioasă. Zanni susține că Jador se victimizează și că tot ce a comunicat reprezintă o încercare de manipulare a situației pentru a atrage atenția. În plus, el a afirmat că Jador a fost agresiv cu Oana și că dragostea pe care cei doi o afișau public în perioada relației lor nu reflecta realitatea din spatele ușilor închise.

„Cele mai jegoase manipulări. Am vorbit cu Oana Ciocan și mi-a zis cât ai hărțuit-o, lovit-o și cât ți-ai bătut joc de ea. Șterge-ți d***u declarațiile astea din bot și marș la cerșit de atenție pe alte subiecte. Oana îmi este colegă de junglă și-mi permit să intervin, altfel ignoram. Ești un gunoi de om care, în timp ce vinde iluzia că și-a iubit nevasta, ea de fapt stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă. Lasă vrăjeala, că știm tot” , este răspunsul lui Zanni pentru Jador, potrivit cancan.ro.

Cum a răspuns Jador la aceste acuzații

Jador a reacționat vehement la declarațiile făcute de Zanni, arătându-se extrem de deranjat de acuzațiile aduse de câștigătorul Survivor All Stars. În cadrul unui mesaj public, artistul l-a amenințat pe Zanni și l-a etichetat drept „caz social”, subliniind astfel dezacordul său față de afirmațiile acestuia. Conflictul dintre cei doi artiști continuă să capteze atenția publicului și să stârnească controverse.

„Când dai ochii cu mine să traversezi oriunde ai fi, că te sparg! Caz social ce ești.”, a fost replica lui Jador pentru Zanni.

Recent, Zanni a susținut că Jador a bătut-o pe Oana Ciocan iar cântărețul de muzică de petrecere nu a rămas indiferent.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`