Prima pagină » Cancan » Jador a ajuns pe mâna medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul

Jador a ajuns pe mâna medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul

20 dec. 2021, 13:31,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgitul artist Jador pare să se confrunte cu anumite probleme de sănătate, astfel că interpretul de manele a ajuns pe mâna medicilor. Și totuși, vizita lui recentă a avut loc la un cabinet pentru a rezolva o problemă estetică. Cu toate acestea, Jador a rămas cu anumite sechele de pe vremea când a participat la Survivor, unde a suferit o accidentare, care până la urmă la împiedicat să mai continue.

Artistul Jador este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de manele și muzică de petrecere de la noi din țară. Celebrul cântăreț se bucură de mare succes în plan profesional, are o mulțime de fani, iar piesele lui ating mai tot timpul primele locuri în trending. În plan personal însă, fostul concurent Survivor are de rezolvat anumite probleme, astfel că acum a ajuns pe mâna medicilor, pentru o intervenție.

Jador a apelat la ajutorul medicilor

Probabil nu există român care să nu fi auzit de Jador, după ce a participat la Puterea Dragostei și la Survivor România. Acum, artistul are o mulțime de fani și a adunat o întreagă comunitate a lui pe rețelele de socializare. Așa cum ne-a obișnuit, interpretul de muzică de petrecere îi ține la curent pe internauți mereu și la fel a procedat și acum.

Manelistul a apelat acum la medici, pentru a pune la punct un detaliu care nu îl mulțumea la el. Tânărul nu s-a ferit și a dat de veste în legătură cu intervenția la care a decis să fie supus, urmând ca apoi să arate complet diferit. Din imaginile pe care le-a publicat pe pagina sa de Instagram, se pare că artistul își va face un implant de păr, dar și de barbă. Esteticianul i-a trasat deja niște urme și de ceva timp a intrat în intervenție, care nu este deloc una dureroasă, doar că durează până când sunt implantate toate firele.

Jador le-a spus fanilor că deja a fost tuns și urmează să intre cât de curând în sala de operație, așteptând ulterior rezultatul. Multe vedete au apelat la acest procedeu și acum se simt foarte bine în pielea lor.

Artistul Jador are probleme de sănătate

Celebrul manelist a devenit și mai apreciat pentru publicul din România după ce a participat la emisiunea de supraviețuire difuzată până acum de Kanal D. În Republica Dominicană, el a dat dovadă de faptul că este cu adevărat un luptător, care a dat tot ce a avut mai bun pe teren. Din nefericire, Jador nu a reușit să ajungă aproape de finală și să lupte pentru marele premiu cu cei mai buni, deoarece problemele lui de sănătate și-au spus cuvântul. Acesta a avut parte de mai multe accidentări, iar stilul de viață haotic i-a provocat o mulțime de complicații, mai ales la unul dintre genunchi.

În primăvară, Jador a trecut prin clipe grele la Survivor, după ce a suferit o accidentare serioasă pe traseu. Faimosul s-a lovit serios la genunchiul stâng pe traseu, în timpul unei înfruntări cu Marius Crăciun de la Războinici. Atunci, determinarea de care a dat dovadă artistul l-a făcut neglijent, iar la finalul unei probe, după o săritură în apă și o aterizare greșită, artistul s-a lovit grav la piciorul stâng. Cel mai probabil, Jador încă nu s-a recuperat complet și mai are anumite probleme de sănătate pe care le neglijează datorită programului infernal pe care îl are.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *