Prima pagină » Cancan » J Balvin va deveni tătic! Iubita acestuia, actrița Valentina Ferrer, este însărcinată

J Balvin va deveni tătic! Iubita acestuia, actrița Valentina Ferrer, este însărcinată

19 apr. 2021, 12:21,
în Cancan

Artistul J Balvin este în culmea fericirii după ce a aflat că va deveni tătic. De curând s-a aflat că iubita sa este însărcinată cu primul copil! Multă vreme, prințul Reggaeton-ului era unul dintre cei mai râvniți burlaci din industria muzicală. Însă după cum stau lucrurile, cât de curând acesta se va așeza la casa lui, unde va poposi și barza cu primul său copil.

După ce multă vreme a fost cel mai râvnit burlac din industria muzicală, J Balvin și-a găsit în sfârșit jumătatea. Cunoscutul artist latino se află acum într-o relație cu modelul Valentina Ferrer. Cei doi și-au oficializat relația anul trecut, la gala Premiilor Grammy, unde au apărut împreună.

Și chiar dacă J Balvin este cunoscut în întreaga lume datorită hiturilor sale, nici iubita sa nu este mai prejos. Aceasta este deja o figură celebră pe covorul roșu, fiind fosta Miss Argentina. De asemenea, iubita lui J Balvin a concurat și în cadrul show-ului Miss Universe, în 2014, unde s-a clasat în top 10. Mai amintim și faptul că J Balvin este foarte cunoscut românilor și prin prisma colaborării avute cu Inna.

J Balvin va deveni tătic pentru prima dată

Valentina Ferrer și J Balvin au făcut recent anunțul că vor deveni părinți pentru prima dată! Câștigătoarea Miss Argentina 2014 și celebrul cântăreț au acceptat provocarea jurnaliștilor de la Vogue Mexico să facă un pictorial HOT, iar în imaginile realizate în timpul ședinței foto, superba blondă și-a etalat burtica de gravidă în toată splendoarea.

Valentina Ferrer, în vârstă de 27 de ani, a fost extrem de fericită atunci când a aflat că este însărcinată cu primul ei copil alături de J Balvin. Supranumit „Prinț al Reggaeton-ului”, cântărețul și Valentina Ferrer și-au început povestea de dragoste în urmă cu câțiva ani. În 2019 s-a spus de multe ori că s-au despărțit, iar împăcarea a venit anul trecut, potrivit revistei People.

Anunțul făcut pe Instagram Stories a fost însoțit de imaginea coperții de la Vogue Mexico, pe care J Balvin și Valentina Ferrer apar, iar la descriere, vedeta a scris: „Se va agrandado la familia (n.r.: Se va mări familia)”.

Cum a reacționat artistul când a aflat

Ulterior, ea a publicat și o filmare. În timpul declarațiilor făcute în fața jurnaliștilor, viitoarea mămică a mai mărturisit: „După carantină, am spus: «Acesta este momentul meu. Nu, nu momentul meu. Momentul bebelușului meu»”.

Amintim că anul trecut, J Balvin a trecut prin momente dificile, fiind diagnosticat cu coronavirus, însă a scăpat cu bine de teribila boală. În cadrul interviului oferit pentru Vogue Mexico, Valentina Ferrer, viitoarea mămică, a dezvăluit că partenerul său de viață a avut o reacție amuzantă în momentul în care a aflat vestea.

„Am făcut testul de sarcină în baie, avându-l aproape pe cățelul meu. Nu mi-am dorit să fiu singură. Am făcut trei teste consecutive, pentru că nu-mi venea să cred. Pur și simplu a înghețat. A fost fericit, dar s-a resimțit ca un apel pe Zoom în timpul căruia pică Wi-Fi. I-am spus față-n față, însă așa a reacționat”, a povestit Valentina Ferrer despre momentul în care i-a spus lui J Balvin că va deveni tătic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *