Prima pagină » Cultural » Ivona Mihăescu s-a transformat într-o domnișoară superbă și face furori peste hotare. Cu ce se ocupă fiica lui Mugur Mihăescu

Ivona Mihăescu s-a transformat într-o domnișoară superbă și face furori peste hotare. Cu ce se ocupă fiica lui Mugur Mihăescu

06 ian. 2023, 10:50,
în Cultural

Ivona Mihăescu s-a transformat într-o domnișoară superbă și face furori peste hotare. Tânăra în vârstă de 23 de ani studiază în Marea Britanie și se pregătește pentru a avea în viitor propria afacere. Dacă pe tatăl ei celebru, îndrăgitul actor Mugur Mihăescu, îl cunoaște toată lumea, puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă fiica acestuia și de ce o ține cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Ivona Mihăescu s-a transformat într-o domnișoară superbă și face furori peste hotare

Celebrul actor Mugur Mihăescu este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Artistul a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Acesta are o căsnicie fericită de mulți ani alături de soția sa, Rodica, cu care are o fată, pe Ivona în vârstă de 23 de ani. Ivona Mihăescu este o prezență rară în spațiul public, dar pe rețelele de socializare își încântă fanii cu fotografii în ipostaze inedite, la fel ca Eva Zaharescu, fiica celebrei prezentatoare de știri Andreea Berecleanu.

Ivona Mihăescu este de o frumusețe răvășitoare și atrage multe priviri. Tânăra studiază Administrarea Afacerilor în Marea Britanie și își dorește să pună bazele proprii sale afaceri în viitorul apropiat. Mugur Mihăescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiica sa, de care este tare mândru.

„Nu mi-am crescut fiica după o rețetă anume. Pur și simplu, am decis împreună cu soția mea, Rodica, să avem încredere totală în ea. Dar, ne-am asigurat, și eu, și maică-sa, că a primit abc-ul regulilor de viață, alea care încep mereu cu regulile de bun simț, cele pe care le știm toți.”, a precizat acesta.

Ivona Mihăescu se înțelege de minune cu părinții săi și se consideră norocoasă că îi are alături. Un alt tânăr de succes este și Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar deține o avere uluitoare și face furori în domeniul tehnologiei.

Ce spune Mugur Mihăescu despre relația cu fiica sa

Mugur Mihăescu se declară un bărbat împlinit. Acesta are o familie frumoasă de care este tare mândru. Actorul este căsătorit de mulți ani cu femeia care i-a cucerit inima, Rodica, și i-a dăruit un copil. Cei doi au împreună o fată, pe Ivona. Aceasta studiază peste hotare și se bucură din plin de viață și de succes. Recent, Mugur Mihăescu a oferit câteva detalii inedite despre viața de familie, dar mai ales despre fiica lui superbă.

„Doresc să acord mai multă atenție familiei și comunității. La 55 de ani cât fac, pot să zic că m-am maturizat cât de cât. Eu i-am deschis fetei mele porțile educației, porțile bunului simț. Mai departe, cum își va așterne viața… E rândul fetei să-și aleagă singură drumul în viață. Cât zâmbește și e fericită… Nu știu ce a luat de la mine sau de la maică-sa, dar cert e că talentul pentru accente și limbi străine îl are chiar de la mine. Vorbește engleza ca o nativă. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară. A lucrat în real-estate. A lucrat pe o platformă mare de imobiliare. Acum e pentru o firmă și de peste Ocean, care este și aici.”, a declarat actorul.

Ivona Mihăescu are o relație foarte bună cu tatăl ei celebru și face furori peste hotare. Tânăra în vârstă de 23 de ani studiază în Marea Britanie și își dorește să devină o femeie de afaceri de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *