Prima pagină » Cancan » Iustina de la Insula Iubirii s-a dezbrăcat pentru o ședință foto în ultimul trimestru de sarcină. Ce i-au transmis fanii când au văzut-o

Iustina de la Insula Iubirii s-a dezbrăcat pentru o ședință foto în ultimul trimestru de sarcină. Ce i-au transmis fanii când au văzut-o

10 sept. 2024, 11:04,
în Cancan

Iustina Loghin de la Insula Iubirii s-a dezbrăcat recent pentru o ședință foto, cu toate că se află în ultimul trimestru de sarcină. În curând, tânăra și soțul ei vor deveni părinți, ea pentru prima dată, însă Cornel Luchian mai are patru copii din mariajul anterior. Fanii au fost surprinși atunci când au văzut imaginile și au avut doar cuvinte de laudă la adresa Iustinei.

Iustina Loghin a demonstrat la Insula Iubirii că nu ține cont de gura lumii. În cadrul show-ului de pe Antena 1, concurenta s-a afișat în tot felul de ipostaze, iar replicile ei au ajuns virale pe internet. Acum, tânăra a realizat o ședință foto cu burtica de graviduță. Nu a avut nicio problemă să se dezbrace în fața obiectivului. Ce i-au spus fanii atunci când au văzut-o, potrivit Cancan.

Iustina de la Insula Iubirii s-a dezbrăcat pentru o ședință foto în ultimul trimestru de sarcină

Iustina Loghin și Cornel Luchian au fost unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii. În timpul emisiunii, concurenta a rupt logodna cu partenerul său de viață. Totuși, până la urmă, au plecat împreună din Thailanda, s-au căsătorit, iar acum așteaptă un copil. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar acest aspect se observă și în postările din mediul online.

Recent, Iustina Loghin a publicat mai multe imagini din cadrul unei ședințe foto de graviduță. Concurenta de la Insula Iubirii nu a avut nicio problemă să se dezbrace în fața obiectivului pentru a-și lăsa la vedere burtica. În unele fotografii, tânăra apare chiar și fără sutien, purtând doar o pereche de blugi.

Fanii au fost surprinși atunci când au văzut imaginile și au avut doar cuvinte de laudă la adresa soției lui Cornel Luchian. În secțiunea de comentarii, internauții au complimentat-o pe Iustina și i-au transmis urări de bine. Unii dintre ei au folosit chiar replici celebre din cadrul emisiunii.

„Cornele, uite aici ce femeie ai!”/ „M-ați făcut să plâng când v-am revăzut la final. Sunteți atât de frumoși împreună.”/ „Sarcină ușoară în continuare și o naștere și mai ușoară! Să vină bebelina sănătoasă pe lume.”/ „O frumoasă mamă în devenire. Sarcină și naștere ușoară!”/ „Cea mai sexy mămică”/ „Ești minunată și, cu siguranță, așa va fi și bebelina”/ „Frumusețe de femeie”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Iustina va aduce pe lume o fetiță

Iustina este însărcinată în 31 de săptămâni, așa că nu mai are mult până va aduce pe lume primul său copil. Concurenta de la Insula Iubirii este nerăbdătoare să își întâlnească fetița și a transmis un mesaj emoționant pentru micuța care va purta numele Ivana Nectaria.

„Ivana, mama te așteaptă cu nerăbdare! Abia mai pot să stau liniștită, îmi doresc atât de mult să te văd și să te strâng în brațe. Zilele par mai lungi, dar știu că în curând vei fi aici și vom fi împreună. Vino, dragostea mea, mama te așteaptă cu toată inima!”, a scris Iustina Loghin în dreptul imaginilor cu burtica de graviduță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
10 septembrie 2024
10 septembrie 2024