Prima pagină » Cancan ultimă oră » Iustina de la Insula Iubirii, răsfățată de la prima oră de Cornel! Ce imagine a postat fosta concurentă pe rețelele de socializare

Iustina de la Insula Iubirii, răsfățată de la prima oră de Cornel! Ce imagine a postat fosta concurentă pe rețelele de socializare

03 sept. 2024, 22:00,
în Cancan ultimă oră

Iustina de la Insula Iubirii trăiește momente de neuitat alături de soțul ei, Cornel, care nu pierde nicio ocazie să o răsfețe și să o facă să se simtă iubită. Ce imagine a postat fosta concurentă pe rețelele de socializare!

Viața Iustinei, fosta concurentă de la Insula Iubirii, s-a transformat într-un adevărat basm de când a aflat că va deveni mămică! Cornel, soțul ei, care a aflat vestea cea mare la ultimul bonfire din emisiune, o răsfață acum la fiecare pas.

Iustina este răsfățată de Cornel

Deși mulți credeau că emisiunea le va pune relația în pericol, cei doi au sfidat toate așteptările și au ales să plece împreună din show, mai uniți ca niciodată.
Acum, Iustina și Cornel trăiesc cele mai frumoase clipe, iar el nu ratează nicio ocazie să îi arate cât de mult o iubește.

În această dimineață, Iustina s-a trezit cu o surpriză de zile mari: Cornel i-a adus trandafiri albi, croissante proaspete și o cafea aromată, toate pentru a-i aduce zâmbetul pe buze și a-i face ziua perfectă încă de la primele ore.

Cât de mulți bani are, de fapt, soțul Iustinei de la Insula Iubirii

Cornel Luchian, fost concurent la „Insula Iubirii”, este cunoscut pentru discreția sa în privința veniturilor și succesului în afaceri. Chiar dacă preferă să păstreze aceste detalii personale departe de ochii publicului, soția sa, Iustina Loghin, l-a descris întotdeauna în termeni elogioși, sugerând că stabilitatea financiară nu este o problemă pentru ei.

Cornel este proprietarul unei afaceri prospere în Iași, specializată în comercializarea materialelor de construcții, iar performanțele financiare ale firmei sale sunt remarcabile. Deși nu a discutat public despre câștigurile sale, cifrele arată o evoluție impresionantă.

În 2018, afacerea lui Cornel înregistra o cifră de 175.644 lei, cu un profit de 87.164 lei și un singur angajat. În 2019, însă, cifra de afaceri a crescut semnificativ la 2.579.291 lei, profitul a ajuns la 1.847.871 lei, iar numărul angajaților a crescut la cinci.

Acest ritm de creștere s-a menținut, iar în 2022, Cornel Luchian a înregistrat un profit de 1.348.034 lei, iar cifra de afaceri s-a apropiat de 2 milioane de lei. Firma sa a continuat să se extindă și în prezent, având 6 angajați și rezultate financiare stabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *