Prima pagină » Cancan ultimă oră » Iustina de la Insula Iubirii își dorește să devină mamă a doua oară! Cum au reacționat copiii lui Cornel

Iustina de la Insula Iubirii își dorește să devină mamă a doua oară! Cum au reacționat copiii lui Cornel

11 sept. 2024, 23:00,
în Cancan ultimă oră

Iustina și Cornel de la Insula Iubirii așteaptă primul lor copil împreună! Foștii concurenți de la Insula Iubirii sunt entuziasmați de tot ce urmează, iar acum au făcut declarații despre al doilea copil!

În doar două luni Iustina și Cornel vor deveni părinții unei fetițe superbe, pe care o așteaptă cu multă iubire și nerăbdare. Fostul concurent de la Insula Iubirii are experiență în rolul de tată, astfel că va fi sprijinul soției sale când micuța Ivana – Nectaria se va naște.

Iustina de la Insula Iubirii își mai dorește un copil

Iustina de la Insula Iubirii trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, de când este însărcinată. Va naște în luna noiembrie, dar deja se gândește și la cel de-al doilea copil. Iustina își dorește să devină mamă pentru a doua oară.Cornel a ascultat declarațiile soției sale și împărtășește aceeași dorință cu ea. Fostul concurent a dezvăluit că provine dintr-o familie mare, iar șase copii sunt considerați puțini în comunitatea lor. Așadar, își dorește cât mai mulți copii în jurul său.

”Suntem pregătiți să fim părinți. Pentru mine este prima dată când voi fi mamă. Cornel știe cum este să fii părinte. Eu mă imaginez o mamă bună pentru copilul meu, cred că îmi va fi greu la început, pentru că nu știu ce trebuie să fac, cum trebuie să fac, dar cred că mă voi descurca foarte bine. (…) Minim doi copii ne-am dori, eu asta îmi doresc, dacă Domnul ne va da mai mulți…”, a declarat Iustina Loghin, în interviurile Antena Play.

Cum au reacționat copiii lui Cornel, după ce au aflat că vor avea o surioară

Cornel are patru copii din căsnicia anterioară, cu care are o relație apropiată. Aceeași relație are și Iustina cu cei mici, conform declarațiilor soțului ei. Copiii lui o protejează și sunt foarte entuziasmați că în familia lor va mai apărea încă un membru.

„Copiii sunt entuziasmați. (…) Fetele stau cu ea mereu și ele se protejează. Sunt entuziasmați, o să fie bucuroși, cu siguranță”, a declarat Cornel.

Interviul complet cu Iustina Loghin și Cornel Luchian poate fi urmărit pe Antena Play. Foștii concurenți au răspuns celor mai mari curiozități, după experiența Insula Iubirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *