Prima pagină » Cancan » Iustina de la „Insula Iubirii”, în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a afișat soția lui Cornel după încheierea emisiunii

Iustina de la „Insula Iubirii”, în ultimul trimestru de sarcină. Cum s-a afișat soția lui Cornel după încheierea emisiunii

30 aug. 2024, 09:14,
în Cancan

Iustina de la „Insula Iubirii” este superbă în ultimul trimestru de sarcină, ea și soțul ei urmând să-și țină copilul în brațe în curând. Bruneta i-a dat vestea partenerului ei în ultima zi petrecută pe insulă, ceea ce l-a emoționat profund pe Cornel. Între timp, Iustina și Cornel au făcut și nunta, care era programată de dinainte de a merge la emisiune.

Sezonul 8 al emisiunii Insula Iubirii a ajuns la final. Aventura din Thailanda a avut happy end pentru câteva dintre cupluri, iar printre cei care au plecat împreună de acolo se numără și Iustina și Cornel. Cei doi au părăsit insula nu ca un cuplu, ci ca o viitoare familie și viitori părinți, potrivit Playtech.

Iustina de la „Insula Iubirii”, superbă în ultimul trimestru de sarcină

A fost o seară cu emoții intense pentru concurenții care au participat la Insula Iubirii și au revăzut ceremonia finală a focului. În cazul lui Cornel și al Iustinei, au curs lacrimi de fericire la final, deoarece au aflat că vor deveni părinți. În ultima zi petrecută pe insulă, Iustina a făcut un test de sarcină și bănuielile pe care le avea încă de la sosirea în Thailanda i s-au confirmat.

Concurenta i-a arătat testul iubitului ei la finalul ceremoniei focului, iar Cornel s-a emoționat profund. Au decis să șteargă cu buretele tot ce s-a întâmplat pe insulă și să se întoarcă acasă ca o viitoare familie. În lunile ce au trecut de la încheierea filmărilor, cei doi au făcut nunta, care era programată dinainte să meargă în Thailanda.

Iustina a îmbrăcat o rochie de mireasă mulată, care i-a pus în valoare burtica de gravidă. Concurenta și soțul ei așteaptă o fetiță, pentru Iustina fiind primul copil, în timp ce Cornel mai are încă patru copii din căsnicia anterioară. După încheierea emisiunii, viitoarea mămică poate să își afișeze mândră burtica de gravidă, pe internet.

Lui Cornel i-au dat lacrimile când a aflat că va deveni tătic

După ce au trecut prin tot stresul revederii parcursului lor pe insulă, Iustina și Cornel au decis să plece ca o familie. La final, concurenta a scos testul de sarcină, iar viitorul tătic a izbucnit în lacrimi. Chiar dacă mai are patru copii acasă, Cornel a fost la fel de emoționat când a aflat că va fi tătic pentru a cincea oară.

„Pot să spun că sunt fericit pentru că am participat la Insula iubirii pentru că mi-am depășit anumite limite, anumit frici, pe care le aveam unul față de altul și acum la final, dacă pleci împreună cu persoana iubită, înseamnă că vă iubiți, dar dacă pleci separat, caută-ți pe altcineva”, a spus Cornel, după tot parcursul lor pe insulă.

În prezent, cei doi sunt căsătoriți și așteaptă ca în câteva săptămâni să își țină în brațe bebelușul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`