Prima pagină » Cancan » Iustina de la Insula Iubirii a postat prima imagine cu fetița ei și a lui Cornel! Poza i-a înduioșat pe fani

Iustina de la Insula Iubirii a postat prima imagine cu fetița ei și a lui Cornel! Poza i-a înduioșat pe fani

04 sept. 2024, 14:13,
în Cancan

Iustina de la Insula Iubirii, soția lui Cornel, a postat prima imagine cu fetița lor, Ivana Nectaria, care urmează să se nască. Cuplul a participat la emisiune pentru a-și testa relația și, chiar dacă au făcut câțiva pași greșiți, în cele din urmă s-au căsătorit. Acum, Iustina și Cornel se pregătesc pentru venirea pe lume a fiicei lor, nașterea urmând a avea loc în noiembrie.

Insula Iubirii a adus multă claritate pentru Iustina Loghin și Cornel Luchian. Cei doi au trecut prin testul suprem și au rămas împreună, iar acum urmează să devină părinți, ea pentru prima dată, Cornel având deja patru copii din primul marij. Vestea a fost dată chiar la bonfire-ul final, când era și ziua de naștere a concurentului.

Iustina de la Insula Iubirii a postat prima imagine cu fetița ei și a lui Cornel

Iustina Loghin și Cornel Luchian au mers la Insula Iubirii pentru a-și testa relația, cu doar trei luni înainte de nuntă. Cu toate că și-au mai greșit în timpul competiției și au anunțat că s-au despărțit, cei doi nu au putut sta departe unul de celălalt. Au demonstrat cât de puternică este iubirea lor și au trecut peste tot ce s-a întâmplat în Thailanda.

S-au întors în România și au început pregătirile pentru un nou drum împreună, după ce au aflat că Iustina Loghin este însărcinată. Tânăra de 26 de ani va deveni mamă pentru prima dată în noiembrie și îi va oferi lui Cornel Luchian al cincilea copil.

Iustina Loghin, care este o persoană activă pe rețelele de socializare, a publicat prima imagine cu fetița lor din burtică. A pus la secțiunea de InstaStory ecografia cu Ivana Nectaria care urmează să se nască în noiembrie, lucru ce i-a emoționat pe fanii săi.

Dacă pentru Iustina e prima dată când devine mamă, Cornel, fostul concurent de la Insula Iubirii, mai are patru copii dintr-o căsnicie anterioară de care se îngrijește permanent. Cu toate că micuții locuiesc în Iași, el îi vizitează permanent și are o relație apropiată cu ei.

Iustina și-a cerut scuze de la partenerul ei de viață

Iustina Loghin și Cornel Luchian s-au căsătorit în luna iunie, așa cum au programat înainte de intrarea în competiție. Fosta concurentă și-a cerut scuze pentru tot ce a făcut în Thailanda și îi mulțumește pentru tot suportul oferit de acesta.

„Dragul meu soț, am trecut printr-un test dificil, dar am ieșit mai puternici, mai uniți, și mai îndrăgostiți. Îți cer iertare pentru momentele în care te-am pus la încercare, dar știu că doar datorită iubirii tale neclintite suntem aici astăzi. Îți mulțumesc că ești omul care m-a făcut să înțeleg ce înseamnă dragostea adevărată. Te iubesc cu toată inima mea și nu îmi pot imagina viața fără tine. Acum, și pentru totdeauna, suntem noi doi împotriva lumii”, a scris Iustina Loghin, pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024