Prima pagină » Magazin » Iulius Mall Iași găzduiește Circuitul național de baschet 3×3 BCR Sport Arena – Festivalul urban de sport. Înscrie-te împreună cu prietenii în competiție!
Iulius Mall Iași găzduiește Circuitul național de baschet 3×3 BCR Sport Arena – Festivalul urban de sport. Înscrie-te împreună cu prietenii în competiție!

Iulius Mall Iași găzduiește Circuitul național de baschet 3×3 BCR Sport Arena – Festivalul urban de sport. Înscrie-te împreună cu prietenii în competiție!

11 iul. 2024, 14:45,
BZI.ro, în Eveniment-Social

După ce, timp de două luni, Iulius Mall a organizat un campionat de baschet între liceele din Iaşi, centrul comercial din campusul Tudor Vladimirescu va găzdui o nouă competiţie dedicată acestui sport. Circuitul național de baschet 3×3 BCR Sport Arena ajunge, în perioada 19 – 21 iulie, în parcarea principală a mall-ului și va aduce atmosfera plină de energie a campionatelor internaționale. Dacă tu și prietenii tăi vreți să participați, vă puteți înscrie online. Următoarea etapă a campionatului va avea loc în Iulius Town Timișoara, în perioada 10 – 11 august.

Pasează, driblează, sari și aruncă la coș! Circuitul național de baschet 3×3 BCR Sport Arena Streetball continuă cu cea de-a patra etapă, care va avea loc, în perioada 19-21 iulie, la Iulius Mall Iași. Parcarea principală va găzdui mai multe terenuri de baschet speciale, iar întreaga zonă va fi dedicată mișcării și sportului în aer liber. În zona dedicată spectatorilor, aceștia vor putea participa la diverse jocuri tematice, își vor putea testa abilitățile fizice sau se vor putea duela în zona de jocuri pe consolă.

Turneul face parte din circuitul național de baschet 3×3 BCR Sport Arena Streetball Tour 2024 și este dedicat tuturor categoriilor de vârstă, astfel: U10 (mixt), U12, U14, U16, U18, U21, Open și +35, atât la masculin, cât și la feminin. Înscrierile pentru acest turneu încep luni, 15 iulie, ora 15.00, pe site-ul oficial al competiției, www.3la3.ro, și sunt posibile în limita a 70 de echipe, cumulat, la toate categoriile. Taxa de participare la eveniment este de 50 de euro/echipă și se face online în modulul de înscriere de pe site.

Programul meciurilor va fi afișat în cursul zilei de joi, 18 iulie, pe site-ul oficial 3la3.ro și va fi comunicat și pe conturile de social media ale Sport Arena Streetball și Iulius Mall Iași.

Spectaculos şi inovator, baschetul 3×3 este inspirat din mai multe forme de streetball jucate în întreaga lume şi este considerat sportul numărul unu mondial ca sport de masă. FIBA a transformat acest joc într-un adevărat spectacol, devenind extrem de atractiv pentru publicul din lumea întreagă.

Sună-ți prietenii și înscrieți-vă la Circuitul național de baschet 3×3 BCR Sport Arena Streetball de la Iulius Mall Iași!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *