Prima pagină » Cancan » Iuliana Tudor, moment stânjenitor lângă Petre Roman. Cum a reușit să iasă din această situație

Iuliana Tudor, moment stânjenitor lângă Petre Roman. Cum a reușit să iasă din această situație

21 oct. 2024, 09:53,
Cezar Bulgaru în Cancan

Iulian Tudor a povestit de curând despre un moment de-a dreptul stânjenitor lângă Petre Roman. Deși cunoscută pentru profesionalismul său și succesul emisiunilor „O dată-n viață” și „Vedeta populară”, difuzate pe TVR, vedeta s-a confruntat cu o situație dificilă în timpul unei ediții speciale. În cadrul unei emisiuni, când l-a avut invitat pe Petre Roman, Iuliana nu l-a recunoscut imediat, dar a reușit să gestioneze situația cu eleganță și să depășească momentul delicat.

Iuliana Tudor, moment stânjenitor lângă Petre Roman

Iuliana Tudor a rememorat un moment neobișnuit petrecut în timpul unei ediții live a emisiunii „Odată-n viață”, când l-a avut invitat pe fostul Prim-ministru Petre Roman. În mijlocul emisiunii, prezentatoarea a avut parte de un blocaj mental surprinzător și, deși se afla la doar câțiva pași de invitatul său, nu a reușit să-i rostească numele. Situația a pus-o într-o postură stânjenitoare, fiind vizibil surprinsă de faptul că nu putea comunica cu invitatul. Momentul a fost cu atât mai dificil cu cât emisiunea era difuzată în direct.

„Bâlbă înseamnă și când nu-ți recunoști invitatul, care este cât se poate de persoană publică. Îl aveam în față la distanță de un metru pe Petre Roman, la emisiunea „Odată în viață’ și, din cauza unui blocaj mental, pur și simplu n-am putut să-i rostesc numele’, a povestit vedeta la „40 de întrebări cu Denise Rifai’.

Cum a reușit să iasă din această situație

În ciuda momentului stânjenitor, Iuliana Tudor a reușit să își mențină calmul și a improvizat rapid. După câteva clipe de confuzie, vedeta s-a îndepărtat de pupitru, s-a îndreptat spre orchestră și apoi s-a întors, reușind astfel să-și recâștige concentrarea. Această experiență i-a oferit o lecție importantă despre necesitatea de a fi flexibil și adaptabil, mai ales în cadrul emisiunilor live, unde imprevizibilul poate apărea oricând.

„Și imediat am construit ceva, m-am îndepărtat, m-am dus către orchestră, am revenit la pupitru unde aveam desfășurătorul, m-am uitat un pic și am zis: Domnule Petre Roman. Și atunci am realizat cât de important e să nu fii foarte sigur pe tine atunci când intri mai ales într-o transmisiune în direct. (…) E acel ceva care se poate întâmpla oricând și oricui și pentru care trebuie să fii pregătit. Din seara aia am învățat să nu mă mai iau chiar în serios’, a mai spus ea.

Iuliana Tudor are un sfert de secol în televiziune

Iuliana Tudor a realizat că vocația sa este televiziunea încă de la vârsta de 20 de ani și, de atunci, a acumulat un sfert de secol de experiență în acest domeniu. Într-un interviu emoționant acordat revistei VIVA!, prezentatoarea a discutat despre cariera sa, dar și despre aspirațiile pe care le are pentru viitor.

„Anul acesta împlinesc 25 de ani de televiziune și de aceea mi-am propus să realizez o serie de evenimente și proiecte care să ofere o paletă largă de emoții, așa cum am obișnuit. Podcast-ul este o provocare pe care mi-am lansat-o singură, din dorința de a ieși din zona de confort și a construi ceva nou în paralel cu televiziunea. E un drum care mă ține-n priză. Și îmi place’, ne-a spus prezentatoarea de televiziune atunci.

Prezentă la Denise Rifai în emisiune, Iulian Tudor a povestit despre un moment de-a dreptul stânjenitor pe care l-a avut cu Petre Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024