Prima pagină » Cancan ultimă oră » Iuliana Tudor, fericită și emoționată! Sărbătoare mare pentru vedeta tv! Declarații emoționante

Iuliana Tudor, fericită și emoționată! Sărbătoare mare pentru vedeta tv! Declarații emoționante

09 iul. 2024, 21:40,
în Cancan ultimă oră

Iuliana Tudor este în culmea fericirii de ziua de naștere a celui mai important bărbat din viața sa. Cel care a sprijinit-o toată viața și i-a adus zâmbetul pe buze în cele mai frumoase momente împlinește vârstă de 75 de ani, iar vedeta a publicat și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Este sărbătoare mare în familia Iulianei Tudor. Prezentatoarea TV îl sărbătorește pe tatăl său care împlinește 75 de ani și are doar cuvinte de laudă la adresa lui. Pe rețelele de socializare a publicat o fotografie alături de acesta, alături de un mesaj emoționant.

Iuliana Tudor, mesaj emoționant pentru tatăl ei

Iuliana Tudor, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV are o relație extrem de frumoasă cu tatăl său. Astăzi, de ziua de naștere a bărbatului, vedeta a publicat un mesaj emoționant în cinstea sa, precizând anumite momente cheie de-a lungul vieții sale.

Tatăl vedetei împlinește frumoasa vârstă de 75 de ani și are o relație apropiată cu fiicele sale. Iuliana Tudor are doar cuvinte de laudă la adresa lui. Pe rețelele de socializare a postat o urare și a memorat câteva amintiri frumoase, care îi aduc zâmbetul pe buze. Vedeta spune cât de mult a muncit tatăl ei toată viața și cât de multă grijă a purtat familiei, în ciuda greutăților întâmpinate.

„Astăzi tatăl meu împlinește 75 de ani!

Când eram de numai câteva luni, student fiind și muncind în același timp, mă iubea cu toată puterea și era acolo. Când am mers la grădiniță, mergea la serviciu, avea grijă de mama, înfrunta lumea cu demnitate și mă iubea cu toată puterea…era acolo. Când am mers la școală, mergea la serviciu, avea grijă de mama, de mine, construia o casă și mă iubea cu toată puterea…era acolo. Când am dat examenul de-a IX-a muncea, termina de construit, avea grijă de mama, de mine, mă ducea la meditatii saptamanal asteptandu-ma mereu…si ma iubea cu toată puterea, era acolo!

Când am intrat la facultate, muncea, avea grija de mama și de mine și mi-a arătat cum se alege corect în viață pentru că abia atunci am început să înțeleg asta de la el. Și mă iubea cu toata puterea, era acolo. Cand am intrat în televiziune, muncea, avea grija de mama și se bucura de mine, pentru mine, de tot ce mi se întâmpla în lumea noua în care intrasem. Și mă iubea cu toată puterea.. era acolo! Cand m-am măritat, când a venit Tudor…m-a iubit cel mai mult și a fost acolo!”, a scris Iuliana Tudor pe rețelele de socializare.

„Ca un stâlp de susținere”

Cu toate că în urmă cu șapte luni, tatăl Iulianei Tudor a trecut printr-o mare suferință și anume moartea soției, nu s-a dat bătut. A continuat să fie un stâlp al casei pentru fiicele sale și le-a fost mereu alături.

Prezentatoarea TV afirmă cu tatăl ei este modelul de bărbat adevărat care iubește, îngrijește și îi protejează pe cei dragi. La finalul postării a adăugat și câte de mult îl iubește pentru tot ce a făcut.

„De când a murit ea… are grija de casa construită cu ea și de mine. Și ne iubește! E acolo! Mereu, ca un stâlp de susținere pentru familia lui, pentru fetele lui, mai puțin pentru sine!

El este modelul meu de Bărbat adevărat! Iubește, are grijă și protejează!

Te iubesc, tati și îți mulțumesc pentru Tot!”, a încheiat Iuliana Tudor postarea pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *