Prima pagină » Cultural » Iuliana Tudor divorțează? Ce spune frumoasa vedetă despre problemele din viața de cuplu

Iuliana Tudor divorțează? Ce spune frumoasa vedetă despre problemele din viața de cuplu

06 sept. 2022, 09:30,
în Cultural

Multă lume se întreabă dacă Iuliana Tudor divorțează. De-a lungul timpului au apărut zvonuri că celebra prezentatoare și moderatoare tv s-ar afla la un pas de separare de soțul ei și că se confruntă cu tensiuni și momente grele în căsnicie. Cu toate acestea, Iuliana Tudor a negat de fiecare dată presupunerile apărute și a mărturisit că este o soție și o mamă fericită. Iată ce spune frumoasa vedetă despre problemele din viața de cuplu.

Iuliana Tudor nu s-a gândit niciodată la divorț

Iuliana Tudor este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare din România. Aceasta are o carieră de succes în televiziune, fiind un model de profesionalism pentru colegii de breaslă. Vedeta a mărturisit în repetate rânduri că a fost nevoită să facă multe sacrificii pentru a ajunge celebră.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Iuliana Tudor se declară o femeie împlinită în viața privată. Aceasta este căsătorită de mai mulți ani cu Răzvan Văcăroiu și au înpreună un băiat. Deși au existat momente grele în viața de cuplu, celebra prezentatoare nu s-a gândit niciodată să divorțeze și a reușit să treacă peste momentele grele împreună cu soțul ei.

Mai mult, vedeta are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei, care a susținut-o și o susține mereu. Cei doi au o căsnicie frumoasă și nu ezită să își declare public iubirea ori de câte ori au ocazia. Iuliana Tudor a recunoscut că soțul ei, Răzvan Văcăroiu, i-a înțeles profesia și i-a fost alături de fiecare dată.

,,Eu aveam coșmaruri ani de zile că-mi pică proiectoare, că nu-mi merg ecranele în direct, că nu vine invitatul la timp. Fricile astea nu te fac să ai doar insomnii, ci automat să-l deranjezi pe celălalt noaptea. Agenda personală îl face pe celălalt să depindă de tine. Eu personal m-am pus în pielea soțului meu. N-aș putea să trăiesc în ritmul ăsta, după cineva. De aceea, îi sunt recunoscătoare soțului meu că a rămas.”, a precizat prezentatoarea tv.

În prezent, Iuliana Tudor se bucură din plin de viață și se mândrește cu familia ei frumoasă. În pofida momentelor grele din mariaj, aceasta nu s-a gândit niciodată la divorț și a reușit să treacă peste suferințe și tensiuni alături de soțul ei.

De provocări în viața de familie a avut parte și Diana Bart. Aceasta a divorțat de soțul ei după mai mulți ani de căsnicie și are în continuare o relație tensionată cu acesta. Altfel stau lucrurile când vine vorba de Andi Moisescu. Acesta are un mariaj fericit și doar cuvinte de laudă la adresa frumoasei sale partenere de viață.

Ce spune îndrăgita prezentatoare despre soțul ei

Iuliana Tudor și Răzvan Văcăroiu formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au un mariaj fericit de mai mulți ani și atrag privirile tuturor de fiecare dată când se afișează în spațiul public.

Deși au avut parte de multe momente grele în mariaj, Iuliana Tudor și soțul ei au demonstrat tuturor cât de mult se iubesc și nu au ținut cont de criticile celor din jur, având în vedere diferența de vârstă dintre aceștia.

Recent, Iuliana Tudor a dezvăluit cum l-a cunoscut pe bărbatul care avea să îi devină soț și cât de mult s-a schimbat viața lor de când au devenit părinți.

„L-am întrebat banal cât e ceasul. M-a invitat la o cafea și asta a fost. După o săptămână, i-am spus că nu vreau să ne mai vedem. Era mai mare decât mine și voiam să plec la facultate, că nu-mi stă capul la chestii serioase. El era un domn serios și răbdător și mi-a cerut să mă mai gândesc. M-a mai păcălit, m-a mai chemat apoi la încă două cafele. Așa am rămas împreună 26 de ani. (…)

Nu e ușor, mă întreabă lumea cum de rezistă relația. O căsnicie se învață în fiecare zi. Copiii, pentru mine, sunt o rațiune fundamentală. (…) Orice probleme am avea noi ca părinți sau cuplu trec în planul doi. Copilul este important.”, a declarat aceasta.

În pofida momentelor grele din mariaj, Iuliana Tudor nu s-a gândit niciodată la divorț și are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei. Îndrăgita prezentatoare tv are o familie frumoasă și o carieră de succes în televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024