Prima pagină » Cultural » Iuliana Pepene va participa la America Express 2024. Frumoasa prezentatoare de știri este pasionată de motoare și de sporturile extreme

Iuliana Pepene va participa la America Express 2024. Frumoasa prezentatoare de știri este pasionată de motoare și de sporturile extreme

14 iun. 2023, 10:21,
în Cultural

Iuliana Pepene va participa la America Express 2024. Știrista de la Antena 1 a acceptat imediat provocarea și este gata să își depășească limitele în faimoasa competiție. Dincolo de cariera de succes în televiziune, puțini sunt cei care știu cum este vedeta în viața privată. Frumoasa prezentatoare de știri este pasionată de motoare și de sporturile extreme.

Iuliana Pepene va participa la America Express 2024

Iuliana Pepene se află printre vedetele care vor participa la faimoasa competiție America Express 2024. Știrista va intra în concurs și va lupta pentru marele premiu alături de colega sa de breaslă, jurnalista Sonia Simionov. Cele două sunt încrezătoare în forțele proprii și își doresc să se întoarcă în țară cu marele premiu.

Iuliana Pepene a dezvăluit că mereu a iubit sporturile extreme, fiind dependentă de adrenalină și este pasionată de motoare. Aceasta a mărturisit că show-ul i se potrivește perfect și își dorește să facă față tuturor probelor din competiție.

,,Aventura America Express este o adevărată provocare, având în vedere diferența de formate: platoul de știri de la Observator, unde ne vedem în fiecare dimineață, și dinamica unui super reality-show. Sunt un om activ, nonconformist, cu simțul umorului, iubesc adrenalina, lucruri pe care oamenii le știu mai puțin despre mine și mă bucur că vom avea ocazia să ne cunoaștem și altfel.

Sunt foarte încântată să fac echipă cu Sonia, ne știm de mulți ani și sunt convinsă că experiența tuturor evenimentelor la care a luat parte o va ajuta și aici, are skill-uri potrivite pentru această competiție, este ambițioasă, inteligentă și are abilitatea de a interacționa cu oamenii. Ambiția nu ne lipsește niciuneia și cred cu tărie ca suntem o amenințare pentru celelalte echipe.”, a declarat știrista.

Ce pasiuni ascunde frumoasa prezentatoare

Iuliana Pepene face mult sport și este pasionată de motoare. Aceasta a practicat enduro și adoră plimbările cu motocicleta.

,,Mersul pe motocicletă este periculos, mai ales în traficul din București. Am făcut școala moto și este al naibii de greu. Poporul român este ușor misogin. Nu ți se de încredere, de la început: ,,A venit blonduța asta să-și pună casca”. După, ți se dă încredere.

Nu știu de unde vine pasiunea mea pentru mașini, tata nu e pilot de raliu. Părinții mei au fost foarte îngrijorați. Mi-aș dori să fiu o mamă teribilistă și să-mi las copiii să facă toate nebuniile. Am făcut enduro. Sportul ăla, de unde vii murdar și te spală cu furtunul.”, a mărturisit știrista.

Dincolo de celebritate, Iuliana Pepene este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta are un nou iubit, un bărbat pe nume Alex, cu care s-a afișat pe rețelele de socializare. Deocamdată vedeta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre bărbatul care i-a cucerit inima.

Iuliana Pepene se află pe lista vedetelor care vor participa la faimosul show de televiziune America Express 2024. Știrista este gata să cucerească publicul și să câștige marele premiu. Iuliana Pepepe este extrem de activă și pe rețelele de socializare și are un număr impresionant de urmăritori. Vedeta nu ezită să pozeze provocator ori de câte ori are ocazia, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *