Prima pagină » Radio » Actualitate » Iuliana Pepene a recunoscut că îl place pe Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru nu o să vadă cu ochi buni asta

Iuliana Pepene a recunoscut că îl place pe Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru nu o să vadă cu ochi buni asta

27 sept. 2023, 14:58,
BZI.ro, în Radio

Știrista Iuliana Pepene a recunoscut recent că îl place pe Cătălin Scărlătescu, aceasta participând la cea mai recentă ediție a emisiunii culinare. Frumoasa prezentatoare a știrilor matinale a făcut această remarcă îndrăzneață în timpul emisiunii Chefi la cuțite. Nu se știe dacă a vorbit serios, însă acest lucru sigur nu va fi pe placul Doinei Teodoru.

În prima confruntare a acestui sezon, din emisiunea Chefi la cuțite, farfuriile celor trei echipe au fost degustate de către echipa de prezentatori și reporteri de știri de la Antena 1. Cu această ocazie, știrista Iuliana Pepene și-a exprimat simpatia pentru chef Cătălin Scărlătescu.

Iuliana Pepene a recunoscut că îl place pe chef Cătălin Scărlătescu

În ediția de marți a emisiunii Chefi la cuțite, invitații Irinei Fodor pentru degustarea farfuriilor realizate de cele trei echipe au fost oamenii de la Observator. Mai exact prezentatorii și reporterii departamentului de știri ai Antenei 1. Printre cei care au luat loc la masă s-a aflat și Iuliana Pepene.

Jurații Antenei 1 care au degustat din farfuriile concurenților au avut o misiune destul de dificilă și provocatoare. Cei 40 de aspiranți la marele trofeu au depus toate eforturile ca farfuriile echipei lor să fie cele mai votate.

În timpul probei, Iuliana Pepene nu s-a ferit să-și exprime simpatia față de Cătălin Scărlătescu. Frumoasa prezentatoare a știrilor matinale a făcut o remarcă mai mult decât îndrăzneață. Rugată de reporter să-și dezvăluie simpatiile în cazul celor trei chefi, știrista a răspuns sec:

„Îmi plac toți chefii, dar mai ales cei neînsurați”, referire clară la Cătălin Scărlătescu, singurul burlac dintre jurații emisiunii Chefi la cuțite.

Doina Teodoru a recunoscut ce nu-i place la iubitul ei

Zilele trecute, Doina Teodoru a spus ce o deranjează la Cătălin Scărlătescu, iubitul ei. Actrița nu s-a abținut și a recunoscut, chiar dacă chef-ul nu va fi încântat de părerea sa. Cu toate acestea, Doina Teodoru a preferat să fie sinceră cui privire la iubitul ei, cu care are o relație de mai bine de doi ani.

Cei doi au fost împreună și la America Express, dar după ce emisiunea s-a terminat, au decis că trebuie să nu se mai vadă o vreme. Chiar dacă au o relație ușor atipică, reușesc să formeze un cuplu care nu ține cont nici de diferența de vârstă de 18 ani dintre ei.

Acum, Doina Teodoru a recunoscut faptul că cheful i-a gătit și preparate care nu i-au plăcut. Se iubesc, dar Cătălin Scărlătescu nu reușește, de fiecare dată, să atingă așteptările iubitei sale. Actrița preferă combinațiile mai puțin firești, în timp ce partenerul său promovează bucătăria tradițional românească.

„Cătălin nu e mereu pe gustul meu. Asta nu înseamnă că nu este un super-chef, că toată lumea care gustă din mâncarea lui e în șpagat. Eu am, într-adevăr, niște gusturi mai trăsnite, mai ciudate, îmi plac combinațiile nebune”, a spus Doina Teodoru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *