Prima pagină » Actualitate » Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1

Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1

23 iul. 2024, 08:30, 2 ,
în Actualitate

Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral. Blondina de la Antena 1 a beneficiat de zilele toride și a mers pe litoral pentru a poza într-un costum de baie care a atras toate privirile. Fosta prezentatoare tv este o împătimită a distracției și nu ratează nicio oportunitate de a se afișa pe litoral.

Acum, blondina și-a etalat trupul lucrat la sală și, într-un moment de neatenție, a oferit mai mult decât ar fi vrut.

Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral!

Iuliana Pepene a demonstrat, încă o dată, dacă mai era nevoie, că este o femeie foarte sexy. Blondina de la Antena 1 are cu ce da bărbații pe spate, are cu ce atrage priviri și, cel mai important, de ce să facă sacrificii pentru asta. Prezentatoarea TV a încins atmosfera în momentul în care a rămas doar în costum de baie, pe litoralul românesc.

Blondina, care se laudă mereu că are noroc de gene bune, a recunoscut că nu este prea prietenă cu sportul și nici dietă nu ține, ea fiind o mare pofticioasă. Doar că, întoarsă din America Express, Iuliana Pepene a decis că este cazul să se apuce de sport.. Și, dacă ar fi să ne luăm după imaginile cu ștrista de pe plajă, putem spune că decizia a fost corectă!

Iuliana Pepene a demonstrat că arată foarte bine, fiind o prezență fierbinte pe litoral, putând spune că aproape că face concurență vremii din ultima perioadă. Îmbrăcată într-un costum de baie nude, care se juca ușor cu imaginația celor din jur, și cu o pereche de ochelari de soare, vedeta a stat la plajă aproximativ o oră și jumătate. Blondina sexy a purtat o pereche de ochelari de soare, dar și machiaj pe față, semn că vrea să fie țiplă indiferent de ocazie. Jurnalista și prietenele ei s-au simțit tare bine, au stat de vorbă și s-au delectat cu platouri cu fructe.

Iuliana a încins atmosfera

După ce sesiunea de bronz s-a încheiat, Iuliana Pepene a oferit imaginea zilei. Prezentatoarea TV și-a tras pe ea pantalonii cu imprimeu de leopard, care îi veneau mulați pe posterior și și-a așteptat prietenele să se îmbrace și ele. Și, în timp ce se mai aranja pentru plecare, sânii obraznici i-au ieșit puțin din sutien, atât cât să stârnească imaginația bărbaților din jur.

În urmă cu două săptămâni, Iuliana Pepene și Alex Roman se împăcaseră, cei doi fiind surprinși luând masa la un local din Herăstrău. După un episod de despărțire din cauza geloziei bărbatului, cei doi parcă au șters cu buretele cele întâmplate în trecut, iar acum se bucură de relația lor. Ei bine, dacă este să ne luăm după imaginile surprinse acum, se pare că iubitul Iulianei s-a vindecat de boala geloziei, căci altfel, mai mult ca sigur nu ar fi lăsat-o într-o escapadă la malul mării cu fetele, mai ales că toți masculii din jur au fost „geană” pe ea. Acum, Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral.

Comentarii
  • Aflu din presa centrala ca Iasul are restrictii la apa potabila iar voi va intereseaza pitipoancele. Si va mai numiti ziar de interes local.

  • Ai place mult laptele de taur .Este bun pt ten , si cu ajutorul ‘laptelui’ de taur a ajuns printre viermii de kkt din latrina3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *