Prima pagină » Cultural » Iuliana Marciuc se menține tânără și arată spectaculos. Ce spune vedeta despre partenerul ei de viață, Adrian Enache

Iuliana Marciuc se menține tânără și arată spectaculos. Ce spune vedeta despre partenerul ei de viață, Adrian Enache

03 ian. 2023, 10:18,
în Cultural

Iuliana Marciuc se menține tânără și arată spectaculos. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Iuliana Marciuc are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Vedeta trăiește de mulți ani o frumoasă poveste de dragoste și radiază de fericire. Iată ce spune vedeta despre partenerul ei de viață, Adrian Enache.

Iuliana Marciuc se menține tânără și arată spectaculos

Iuliana Marciuc este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se bucură din plin de admirația publicului și a colegilor de breaslă. La vârsta de 55 de ani, Iuliana Marciuc arată spectaculos și atrage privirile tuturor când apare la tv sau la evenimentele mondene. Recent, Iuliana Marciuc a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

„Nu am deloc intervenții chirurgicale, doar câteva ședințe de botox, care mă ajută să mai estompez din riduri. (…) Am înțeles, mai ales în ultimii ani, cât de important este sportul, nu numai pentru sănătatea prezentului, ci mai ales pentru pregătirea viitorului. Programul pe care l-am ținut acum 3 ani – 6 kg în 6 săptămâni – nu numai că mi-a fost util, dar mi-a schimbat abordarea. Am început atunci un stil de viață sănătos, pe care-l continui și azi. Datorită celor trei antrenamente săptămânale, am ajuns să mă simt ca într-un grup de prieteni. Deci trucul meu de frumusețe este sportul și naturalețea.”, a declarat vedeta.

În prezent, Iuliana Marciuc se bucură din plin de viață și de celebritate, iar în viața privată radiază de fericire alături de Adrian Enache, bărbatul care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Faimosul artist nu ține cont de vârstă și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.

O altă artistă celebră care se mândrește cu o siluetă de invidiat la vârsta de 40 de ani este Diana Matei. Frumoasa cântăreață atrage privirile tuturor cu formele sale fără cusur și ținutele elegante. Vedeta are o carieră de succes în muzică și o familie de care este tare mândră.

Ce spune vedeta despre provocările din viața de cuplu

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de mai bine de 26 de ani și radiază de fericire. Aceștia sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și își țin familia departe de ochii curioșilor. Recent, Iuliana Marciuc a oferit câteva detalii inedite despre partenerul ei de viață.

„Este foarte romantic și plin de surprize. Și cred că ăsta este unul dintre secretele unei relații trainice și frumoase. Să ai grijă de iubire, partenerii să aibă grijă unul de celălalt și împreună de iubirea lor.”, a precizat Iuliana Marciuc.

La rândul lui, Adrian Enache are doar cuvinte de laudă pentru partenera sa și se consideră un bărbat norocos. Carismaticul artist reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

„Iuliana are foarte multe calități. Este sprijinul meu, este tot ce am. Este ca un roman care nu are sfârșit, este că o carte pe care o iei și nu poți s-o mai lași. Suntem de 26 de ani împreună și am învățat că nu trebuie să intervii în spațiul celuilalt. Am înțeles cine sunt eu, cine este ea și să nu ne sufocăm. Ea știe și mă înțelege când eu nu vorbesc cu nimeni atunci când am un concert greu. Fiecare are spațiul lui în care se regăsește, eu mă simt bine cu mine, mă încarc apoi dăruiesc și celorlalți.”, a declarat artistul.

La vârsta de 55 de ani, Iuliana Marciuc se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta se bucură din plin de aprecierea publicului, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață, Adrian Enache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *