Prima pagină » Cancan » Iuliana Marciuc, greu încercată după ce i-a murit tatăl. Motivul pentru care a fost amânată înmormântarea acestuia

Iuliana Marciuc, greu încercată după ce i-a murit tatăl. Motivul pentru care a fost amânată înmormântarea acestuia

14 mart. 2022, 13:09,
în Cancan

Dramă teribilă în familia prezentatoarei Iuliana Marciuc, căreia i-a murit tatăl în urma unei afecțiuni despre care vedeta nu a dat detalii. Cu toate acestea, jurnalista s-a confruntat și cu anumite probleme birocratice din cauza cărora a fost nevoită să amâne înmormântarea. Din câte se pare, tatăl Iulianei Marciuc trebuia să fie autopsiat astfel că familia nu a putut intra în posesia trupului acestuia.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează un cuplu de peste 25 de ani însă amândoi au decis să nu se căsătorească, în pofida faptului că au și un copil împreună. Iuliana Marciuc este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV, care are în spate o carieră bogată în televiziune. A demonstrat de-a lungul timpului că este foarte pricepută în ceea ce face, de aceea se numără printre cele mai longevive prezentatoare. Ea a fost mereu în atenția publicului prin emisiunile sale, dar și prin relația pe care o are cu artistul Adrian Enache. În prezent, ea este greu încercată deoarece tatăl ei s-a stins în urma unei afecțiuni.

Iuliana Marciuc, greu încercată după ce i-a murit tatăl

Tatăl prezentatoarei s-a stins din viaţă, iar înmormântarea trebuia să aibă loc duminică, 13 martie 2022. Din păcate, vedetă nu a reuşit să scoată din spital trupul neînsufleţit al părintelui ei. Iuliana Marciuc anunța, sâmbăta, prin intermediul unui mesaj scris pe contrul de Facebook, faptul că tatăl ei se stinsese din viață din cauza unei boli despre care nu a oferit informații suplimentare. Prezentatoarea i-a informat pe toți cei care au ținut la tatăl ei când va avea loc slujba de înmormântare. Ceremonia ar fi trebuit să fie desfășurată duminică, de la ora 13.00. Din păcate, „din cauza excesului de zel al unui medic anatomopatolog”, așa cum subliniază partenera de viață a lui Adrian Enache, ridicarea trupului neînsuflețit al tatălui vedetei nu a fost posibilă, iar data înmormântării a fost mutată.

„Dragi prieteni și colegi ai mei și ai tatălui meu, vă anunț cu tristețe și revoltată că, din cauza excesului de zel al unui medic anatomopatolog, tatăl meu decedat nu a fost externat astăzi. Cu scuze, vom reprograma înmormântarea. Vă mulțumim pentru înțelegere! Vom anunța data și ora când Alecu Marciuc va fi depus la biserică, sperăm LUNI, 14 martie”, a fost descrierea pe care Iuliana Maricuc a scris-o alături de o fotografie în care Alecu Marciuc pozează fericit lângă figurina unui extraterestru.

Tatăl Iulianei Marciuc, pasionat de extratereștri

Unul dintre cei mai respectați oameni de radio din țara noastră, Alecu Marciuc avea în afara jobului o pasiune extrem de interesantă – extratereștrii și OZN-urile. Bărbatul era unul dintre membrii de bază ai Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate, al cărei purtător de cuvânt a și fost o bună perioadă. Potrivit mărturisirilor prezentatoarei TV, Alecu Marciuc a fost dintotdeauna pasionat și fascinat de fenomenele paranormale și de extratereștri.

„Tatăl meu iubit, soț devotat, bunicul cu cel mai cald zâmbet, om de radio Alecu Marciuc. Cel mai puternic «leu» a devenit brusc fragil și a dorit să plece înainte de a începe chinul. Inima lui mare i-a cedat ieri în jurul orei 17.00 iar acum este liniștit. Rugați-vă pentru multă lumină în drumul lui spre lumea de la «Hotarele posibilului», unde știa sigur că-l așteaptă un nou început. Voi pregăti eu, singură, volumul trei al cărților cu acest titlu al cărui autor este”, a fost mesajul prin care Iuliana Marciuc a anunțat că i-a murit tatăl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *