Prima pagină » Cultural » Iuliana Marciuc, despre rolul de amanta a lui Adrian Enache. „Cât suferă o amantă?”

Iuliana Marciuc, despre rolul de amanta a lui Adrian Enache. „Cât suferă o amantă?”

31 ian. 2024, 08:06, 1 ,
în Cultural

Iuliana Marciuc a discutat despre perioadele dificile prin care a trecut în timpul relației sale ca amantă a lui Adrian Enache. Cei doi au o poveste de dragoste care durează de peste 28 de ani.

Cu toate acestea, relația lor a început în perioada în care ambii parteneri erau implicați în alte căsnicii. Între timp, Iuliana Enache a divorțat de soțul său în 2002, iar Adrian Enache a rămas căsătorit cu mama fiicei sale, Corina Enache, timp de încă 7 ani, având în același timp o relație paralelă cu partenera sa actuală.

Adrian Enachea dus o viață paralelă

În acea perioadă, Iuliana Marciuc a vorbit despre suferințele pe care le experimenta din cauza vieții paralele pe care artistul o ducea. Prezentatoarea TV a dezvăluit că cel mai dificil pentru ea erau momentele de sărbătoare, când Adrian Enache petrecea o zi cu ea și o zi cu soția sa.

Participând în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” difuzată pe Kanal D, Iuliana Marciuc a discutat despre emoțiile pe care le trăia în acea perioadă.

Iuliana Marciuc, despre rolul de amanta a lui Adrian Enache

Iuliana Marciuc a povestit că deși au fost momente în care a suferit, relația sa cu Adrian Enache era una publică, iar acest lucru a ajutat-o să treacă mai ușor peste acea perioadă.

Denise Rifai: „Cât suferă o amantă?”

Iuliana Marciuc: „ Depinde de postura în care este pusă. Probabil că mult, mai ales când provine dintr-o familie care a văzut altceva, cum era cazul meu. Depinde foarte mult de felul în care fiecare dintre parteneri își asumă acest lucru. Am în jurul meu relații care se consumă numai într-o cameră, relații care se consumă într-un cerc foarte restrâns. Am în jurul meu familii tradiționale și persoane care se iubesc de ani de zile.

În cazul nostru, era o relație publică. Ca atare, exista evident suferință, dar felul în care fiecare dintre noi gestiona acest lucru, cumva diminua această suferință.”

Denise Rifai: „ Ce v-a durut cel mai tare? ”

Iuliana Marciuc: „ Așa cum am spus, sărbătorile .”, a declarat Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc a vorbit și despre faptul că l-ar fi înșelat pe Adrian Enache

In cadrul aceleiași emisiuni, vedete tv a vorbit și despre faptul că l-ar fi înșelat pe Adrian Enache cu un om de afaceri grec.

„Depinde ce înseamnă a înșela. Nu, nu am înșelat de multe ori, în niciun caz. (…) Cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în nici un caz nu s-a finalizat, așa cum a relatat presa”, a menționat Iuliana Marciuc.

Ani de zile Iuliana Marciuc a trăit o iubire interzisă cu Adrian Enache având rolul de amantă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *