Prima pagină » Actualitate » Iuliana Marciuc a spus de câte ori l-a înșelat pe Adrian Enache: „De sărbători eram rupţi!”

Iuliana Marciuc a spus de câte ori l-a înșelat pe Adrian Enache: „De sărbători eram rupţi!”

30 ian. 2024, 08:12, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Iuliana Marciuc a spus de câte ori l-a înșelat pe Adrian Enache și care este motivul pentru care cei doi s-au despărţit. Iuliana Marciuc a vorbit și despre experiențele și alegerile sale de-a lungul carierei și vieții personale.

Iuliana Marciuc a spus de câte ori l-a înșelat pe Adrian Enache

Iuliana Marciuc trăiește cu Adrian Enache de mulți ani, relația lor începând de pe vremea când artistul era căsătorit. Ea a vorbit despre viața de amantă, dezvăluind că cel mai greu era de sărbători, deoarece Enache era la familie, iar ea singură.

„Povestea mea este departe de a fi unică, am în jurul meu relaţii care se consumă într-o cameră, într-un cerc restrâns. În cazul nostru, era o relaţie publică. Exista suferinţă, dar felul în care fiecare gestiona aceasta situaţia, diminua această suferinţă. Cel mai greu era de sărbători, cel mai tare m-a durut faptul că de sărbători eram rupţi”, a spus Iulian Marciuc.

Iuliana Marciuc a vorbit și despre faptul că l-ar fi înșelat pe Adrian Enache cu un om de afaceri grec.

„Depinde ce înseamnă a înșela. Nu, nu am înșelat de multe ori, în niciun caz. (…) Cu omul de afaceri grec a existat o poveste, într-adevăr, dar în nici un caz nu s-a finalizat, așa cum a relatat presa”, a menționat Iuliana Marciuc.

Au trăit o iubire interzisă

Povestea de dragoste dintre Iuliana Marciuc și grecul Mihalis s-a consumat în 2009 și în urma ei Adrian Enache a decis să divorțeze pentru a nu o pierde pe aceasta.

Timp de 10 ani, cei doi ar fi trăit o poveste de iubire interzisă, căci amândoi erau căsătoriți cu alte persoane. Conform unor speculații, Iuliana Marciuc ar fi fost prietenă cu soția lui Adrian Enache. În acest context, Iuliana Marciuc a fost întrebată dacă și-a trădat vreodată o prietenă.

„Nu, nu am trădat pe nimeni! Nu îmi amintesc să fi rupt vreo prietenie. Pentru mine, prietenia este extrem de importantă, am foarte mulţi prieteni adevăraţi, lucru cu care mă mândresc şi mă bucură asta. Prietenia se întreţine, nu o cunoasteam pe soţia lui Adrian când l-am cunoscut pe el. S-a întâmplat la mare, atunci am vorbit prima oară cu el, nu fusesem la ei în casă, nu eram asociate, aşa cum spune presa. Lucrurile s-au întâmplat ulterior, este adevărat. Au fost nişte conjuncturi, dar prietenia înseamnă cu totul altceva. Nu îmi amintesc să fi rupt vreo prietenie, din contră. Am încercat mereu să aplanez conflictele, să comunic, să aflu ce s-a întâmplat. Cred în prietenia dintre femei când sunt asumate“, a menționat Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au o relație de mai mulți ani. Cu toate acestea, artistul a fost căsătorit timp de 20 de ani cu Corina, mama fiicei sale, Diana. Fosta soție a cântărețului a cerut divorțul după ce a aflat despre relația lui cu Iuliana Marciuc.

La rândul ei, Iuliana Marciuc, care a spus de câte ori l-a înșelat pe Adrian Enache, a fost căsătorită cu Remus Posea, de care a divorțat în 2002. După divorț, Iuliana Marciuc a început o relație cu cântărețul Adrian Enache, cu care s-a logodit la 6 iulie 2010. Pe 2 noiembrie 2005, moderatoarea a adus pe lume primul lor copil, David.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *