Prima pagină » Cancan » Iuliana Marciuc a spus adevărul despre relația cu Adrian Enache. Ce s-a întâmplat în timpul pandemiei

Iuliana Marciuc a spus adevărul despre relația cu Adrian Enache. Ce s-a întâmplat în timpul pandemiei

24 mai 2021, 10:18,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita vedetă TV Iuliana Marciuc are o relație atipică cu partenerul ei, Adrian Enache, fiind necăsătoriți dar împreună de 25 de ani. Mai mult, aceștia au și un copil, pe nume David, care s-a născut în 2005 și va împlini 16 ani pe 2 noiembrie. Cu toate că sunt logodiți de mai bine de 10 ani, cei doi nu au de gând să se căsătorească și sunt mulțumiți de viața lor.

Pe numele ei complet Iuliana Ariadna, partenera de viață a lui Adrian Enache este o îndrăgită realizatoare, prezentatoare, moderatoare și producătoare de emisiuni și seriale de televiziune. Aceasta s-a născut la 31 august 1967 în București și a studiat la Universitatea Hyperion și la Academia de Studii Economice. Mai mult, îndrăgita blondă este și autoarea unei cărți – „Destine ca-n filme”.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache, un cuplu model

Iuliana și Adrian formează unul dintre cele mai stabile cupluri de la noi din țară. De mai bine de 25 de ani, ei se iubesc cu foc și niciodată nu au dat semne că relația lor nu ar funcționa sau ar exista ceva probleme acolo. Cu toate acestea, nu și-au unit nici până acum destinele, chiar dacă îi leagă mulți ani de iubire.

Vedeta TV și iubitul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și totuși nu s-au căsătorit. Chiar dacă au trecut testul timpului, ei nu au decis să devină oficial soț și soție și să ducă relația la un alt nivel din acest punct de vedere. Iulia a mărturisit în trecut că o căsătorie „e principalul motiv de divorț”, iar în timp nu și-a schimbat deloc părerea. Ea consideră că nu actele le țin relația sudată, ci iubirea și înțelegerea, care la ei primează. Dacă nu au făcut acest pas la început, nu simt că ar mai fi nevoie să îl facă acum, după atâta timp. Mai mult, se tem că ideea căsătoriei i-ar putea afecta, așa cum a făcut în multe cazuri, când cei doi s-au speriat de acest nou statut.

„Suntem logodiţi de peste 10 ani, de când am împlinit 15 ani de relaţie. Anul trecut am împlinit 25 de ani şi am făcut o mare petrecere. Nu ne-am gândit să ne căsătorim, însă eu cred că dacă nu a fost atunci, la început, nu ştiu dacă schimbând regulile jocului nu cumva greşim. Şi atunci, dacă greşim, dacă ne e bine aşa, de ce să ne căsătorim? Căsătoria cred că e principalul motiv de divorţ. Nu vreau să am acest motiv”, a explicat ea.

Pandemia le-a întărit relația

Iuliana Marciuc recunoaște că și între ei mai au loc discuții aprinse, dar de fiecare dată finalul este unul fericit. Cu timpul, amândoi au învățat că cea mai importantă este înțelegerea, iar atunci când lucrurile scapă de sub control, trebuie să fii diplomat și să găsește o rezolvare. Și dacă pentru mulți pandemia a fost o lecție dură și a dus la destrămarea multor relații, pentru Iuliana Ariadna și Adrian Enache a fost chiar un avantaj.

Astfel, ei s-au redescoperit și au realizat cât de puternică este relația lor dar și cât de multe lucruri nu știau unul despre celălalt. Iuliana a petrecut mai mult timp alături de familie și ambii au căutat modalități prin care să evite monotonia. Cum amândoi au stat mai mult pe-acasă, au reușit chiar să își întărească relația, fiind mai aproape unul de celălalt.

„Cred că pentru foarte multe cupluri a fost o perioadă de încercări. Au rămas însă împreună cei care au avut o bază reală, solidă. Noi nu ne plictisim niciodată unul de altul, așa că nu ne-am plictisit nici de această dată. Timpul a trecut foarte repede pentru că am încercat în fiecare zi să aducem ceva nou. Am descoperit că putem face multe lucruri împreună. Am găsit zilnic ceva de făcut pentru a petrece un timp calitativ”, a conchis Iuliana Marciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *