Iuliana Luciu pozează goală și face furori pe rețelele de socializare. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă

30 mart. 2022, 11:05
BZI.ro, în Cancan

Cu un fizic de invidiat, Iuliana Luciu pozează goală și face furori pe rețelele de socializare. Fosta asistentă tv se mândrește cu formele perfecte și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy în mediul online. Recent, aceasta și-a surprins fanii cu câteva fotografii îndrăznețe, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Iată cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă.

Iuliana Luciu pozează goală și încinge imaginația bărbaților

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Iuliana Luciu, pozează goală și face furori pe rețelele de socializare. Fosta asistentă tv are un fizic de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în lumea mondenă.

Sora Nicoletei Luciu are o carieră de succes în televiziune, reușind să cucerească publicul de la primele apariții. Focoasa vedetă a încins imaginația bărbaților și a pozat de nenumărate ori goală pentru reviste celebre.

Pictorialele incendiare i-au adus vedetei și mai multă celebritate, aceasta fiind curtată de bărbați faimoși din România. Iuliana Luciu își asumă fiecare apariție și continuă să fie o prezență răvășitoare în lumea mondenă.

În ipostaze nud a pozat și Bianca Drăgușanu, la fel ca frumoasa cântăreață Anda Adam, care a făcut furori pe vremea când a apărut în celebra revistă Playboy. Și fosta asistentă tv Loredana Chivu a pozat goală de mai multe ori, fiind de-a lungul timpului protagonista unor scandaluri în spațiul public. De asemenea, îndrăgita actriță Cristina Cioran a apărut dezbrăcată de dragul artei pe scena teatrului româneasc. Aceasta a surprins cu apariția sa controversată, însă artista își asumă ipostazele inedite.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de Rosse Stan. Frumoasa vedetă este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și nu a acceptat să pozeze nud până acum.

Cum reușește să arate atât de bine fosta asistentă tv

Iuliana Luciu este una dintre cele mai curtate femei din lumea mondenă. Atitudinea sa și formele voluptoase au cucerit imediat publicul masculin. Vedeta pune pe jar inimile bărbaților și se afișează pe rețelele de socializare în ipostaze provocatoare.

La vârsta de 34 de ani, Iuliana Luciu arată spectaculos și face furori cu silueta fără cusur. Aceasta a dezvăluit care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să se mențină în formă.

,,Oricât de obosită aș fi, mă demachiez înainte să adorm. Nu suport să dorm machiată! Și mă mai dau cu creme. (…) Merg la sală de trei ori pe săptămână, atunci când timpul îmi permite și țin o dietă care, de fapt, a devenit un stil de viață.”, a mărturisit aceasta.

În prezent, vedeta apare tot mai rar la tv și este extrem de discretă în lumea mondenă. Cu toate acestea, focoasa brunetă face furori în mediul online și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze incendiare. Mai mult, aceasta se bucură de succes în televiziune, iar de curând s-a remarcat la o celebră emisiune prezentată de Liviu Vârciu.

Iuliana Luciu nu ezită să își etaleze fizicul de invidiat și pozează goală pe rețelele de socializare. Vedeta încinge imaginația bărbaților cu fotografiile îndrăznețe și atrage privirile tuturor când apare la evenimentele mondene, fiind o apariție sexy în showbiz-ul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *