Prima pagină » Cancan » Iuliana Luciu a ajuns la o frumoasă vârstă. De ce nu a vrut să se căsătorească până acum îndrăgita vedetă

Iuliana Luciu a ajuns la o frumoasă vârstă. De ce nu a vrut să se căsătorească până acum îndrăgita vedetă

04 mai 2022, 09:41,
în Cancan

Una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul autohton, Iuliana Luciu, a ajuns la o frumoasă vârstă. Fosta asistentă tv se mândrește cu un fizic de invidiat și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Extrem de discretă când vine vorba de viața privată, aceasta a încercat mereu să țină planul personal departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu de ce nu a vrut să se căsătorească până acum îndrăgita vedetă.

Iuliana Luciu se bucură de viață la o frumoasă vârstă

Iuliana Luciu este o apariție sexy în showbiz-ul autohton. Focoasa șatenă atrage privirile tuturor atunci când apare la tv. Vedeta arată spectaculos și nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Nu de puține ori, Iuliana Luciu a pus pe jar inimile bărbaților cu pictoriale incendiare și fotografii îndrăznețe.

Recent, Iuliana Luciu a împlinit 35 de ani, aceasta declarându-se mai fericită ca oricând. Frumoasa vedetă este în prezent asistentă tv la emisiunea prezentată de Liviu Vârciu, ,,Prețul cel bun.” Dincolo de succesul pe plan profesional, vedeta a ajuns în atenția publicului de mai multe ori cu poveștile de dragoste controversate.

Iuliana Luciu s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, dar mereu s-a ferit să ofere detalii despre viața sa amoroasă. Celebra asistentă tv a vorbit de puține ori despre planul personal, dar și despre foștii parteneri de viață. Șatena a fost criticată adesea pentru aparițiile îndrăznețe și trecutul scandalos, dar aceasta nu a ținut cont de replicile dure ale celor din jur.

Mai mult, Iuliana Luciu nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze incendiare. O altă vedetă care pozează nud și face furori în mediul online este Andreea Tonciu. Și îndrăgita actriță Ioana Ginghină a acceptat să apară în celebra revistă Playboy, aceasta fiind aspru criticată de colegii de breaslă pentru pozele incendiare.

De ce nu s-a căsătorit până acum celebra asistentă tv

Iuliana Luciu este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul românesc și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Focoasa șatenă s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri din România, dar a vorbit de puține ori despre partenerii ei de viață.

Vedeta a dezvăluit de ce nu a făcut marele pas până la această vârstă, mărturisind ce crede ea despre căsătorie și copii.

,,Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc şi eu o familie, îmi doresc copii la un moment dat. Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie. Şi asta cu relaţia e la fel. Nu poţi să intri într-o relaţie doar de dragul de a fi cu cineva, ca să intri în rândul lumii. Bun, hai că fac nişte compromisuri, trec peste orice, mă plictiseşti, nu-mi place de tine, dar cu toate astea, hai să mergem mai departe, să intrăm în rândul lumii. Nu pot.”, a precizat aceasta.

Mai mult, Iuliana Luciu a dezvăluit ce calități ar trebui să aibă partenerul ei de viață și ce nu poate ierta într-o relație.

,,Să fie la fel de nebun ca mine. Să-i înţeleg nebunia şi să-mi înţeleagă nebunia. Atunci îţi dai seama că el e pentru tine: când îţi găseşti jumătatea aia de nebunie, pe care o ai şi tu. Şi, nu în ultimul rând, să mă respecte. (…) În relaţii mă plictisesc foarte repede. Dacă partenerul cu care sunt este o persoană super-plictisitoare, cu care nu am ce să vorbesc… Nu am răbdare. Nu pot să mai pierd timpul.”,  a declarat șatena.

Iuliana Luciu își dorește în continuare să păstreze discreția când vine vorba de viața privată. Aceasta nu a dorit să spună dacă în prezent are o relație.

,,Eu despre relaţiile mele n-am vorbit şi nici n-o să vorbesc vreodată. Viaţa personală e viaţă personală, rămâne pentru mine şi nu interesează pe nimeni. Ah, la un moment dat, dacă sunt cu cineva şi voi fi văzută cu acea persoană, n-o să mă ascund. O să-mi asum relaţia, dar n-o să vorbesc despre asta.”, a mai precizat asistenta tv.

La vârsta de 35 de ani, Iuliana Luciu arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Focoasa șatenă se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului. Vedeta nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *