Prima pagină » Cancan » Iuliana Beregoi și iubitul ei, dilema momentului pentru fanii artistei. Ce îmbunătățiri estetice vrea să-și facă tânăra

Iuliana Beregoi și iubitul ei, dilema momentului pentru fanii artistei. Ce îmbunătățiri estetice vrea să-și facă tânăra

10 nov. 2021, 11:35,
BZI.ro, în Cancan

Fanii vor să afle tot ce se poate despre Iuliana Beregoi și iubitul ei. În schimb, tânăra artistă dorește să păstreze discreția cu privire la viața privată. Anul trecut, după lansarea episodului în care personajul său, Lara, și Hugo s-au sărutat, fanii au asaltat-o cu mesaje de susținere. Deși lansează melodii de dragoste, Iuliana Beregoi nu a confirmat că ar avea vreo relație.

Iuliana Beregoi este o artistă originară din Republica Moldova. La doar 17 ani, este foarte populară pe rețelele de socializare, unde are peste 1,2 milioane de urmăritori. În acest an, idolul generației Z a colaborat cu artista Irina Rimes pentru piesa Ne Iubim. Tot în acest an, a câștigat premiul The Audience Awards.

Recent, Iuliana Beregoi a fost surprinsă de către paparazzi la clinica unui doctor estetician. De-a lungul timpului, pe rețelele de socializare, Iuliana a mai cochetat cu ideea de schimbare radicală de look. Operațiile estetice sunt normale în lumea showbiz-ului, multe vedete de talie națională și internațională apelând la acestea.

Adevărul despre Iuliana Beregoi și iubitul ei

În prezent, îndrăgita artistă se axează pe carieră și, deocamdată, Iuliana este singură. Cu toate acestea, nu se grăbește să își găsească perechea și consideră că relația va veni la momentul potrivit. De asemenea, Iuliana a declarat că, dacă ar avea o relație, ar ține-o secretă.

În timpul fimărilor la serialul Lara, cel mai mare obstacol pe care l-a întâmpinat a fost sărutul cu Hugo. Scena sărutului dintre Lara și Hugo a fost mult așteptată de către toți fanii serialului. Faptul că toată scena a părut autentică demonstrează ce actori talentați sunt Iuliana și colegul său de platou.

Sărutul dintre Lara și iubitul ei a avut loc în episodul șase al serialului, iar fanii i-au asaltat pe actori cu mesaje entuziaste și de susținere a cuplului fictiv. Pentru toată susținerea, actorii au ținut să mulțumească public fanilor, postând video-uri pe YouTube.

Iuliana Beregoi a trecut pe la medicul estetician

Se pare că filtrele de pe Instagram nu mai sunt de ajuns, iar tânăra artistă își dorește să îmbunătățească felul în care arată în viața reală. De curând, Iuliana Beregoi a vizitat clinica doctorului estetician Constantin Stan. Aceasta a fost însoțită de impresara ei. Din postările de pe Instagram, fanii au ajuns la concluzia că tânăra vedeta își va îmbunătăți zona bustului. Deoarece această operație este destul de riscantă și pot apărea complicații, rămâne de văzut dacă idolul generației Z va avea curaj să facă pasul acesta.

După vizita la medic, Iuliana Beregoi a luat masa la mall. Operațiile estetice sunt la ordinea zilei în lumea showbiz-ului. Acest lucru se întâmplă cel mai des în cazul femeilor, care vor să dea bine pe sticlă. În trecut, Iuliana și-a surprins fanii de pe Instagram purtând lentile de contact albastre și aparat dentar. Părerile au fost împărțite, unii fani fiind de părere că îi stă mai bine cu aspectul natural. Așadar, nu se cunosc prea multe detalii despre Iuliana Beregoi și iubitul ei pentru că el este, deocamdată, inexistent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *