Prima pagină » Titlurile zilei » Iulian Sandu a murit ieri la Spitalul „Sf. Spiridon”! Toată familia bărbatului s-a adunat să ceară explicații medicului curant: „Nu vrem să se mușamalizeze situația ” – FOTO/VIDEO
Iulian Sandu a murit ieri la Spitalul „Sf. Spiridon”! Toată familia bărbatului s-a adunat să ceară explicații medicului curant: „Nu vrem să se mușamalizeze situația ” – FOTO/VIDEO

Iulian Sandu a murit ieri la Spitalul „Sf. Spiridon”! Toată familia bărbatului s-a adunat să ceară explicații medicului curant: „Nu vrem să se mușamalizeze situația ” – FOTO/VIDEO

23 feb. 2024, 02:00, 53 ,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

Iulian Sandu, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Iași, a suferit un infarct în data de 10 februarie 2024. Acesta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sf. Spiridon”, fiind internat ulterior în cadrul Clinicii de Cardiologie. În dimineața zilei de 22 februarie 2024, Iulian Sandu a murit la Spitalul „Sf. Spiridon”

Deși a comunicat, în tot intervalul 10-22 februarie 2024, cu dr. Ana Nicolae, medicul curant al fratelui său, Marcel Vasiliu nu își explică de ce starea lui Iulian Sandu s-a agravat atât de rapid. Astfel, joi dimineață, Marcel Vasiliu s-a hotărât să cheme mai multe rude cu care să meargă în biroul managerului pentru a-i cere explicații legate de starea pacientului.

Marcel Vasiliu: „Mi-a spus că starea fratelui meu este gravă”

 Iulian Sandu

Bărbatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Sf. Spiridon”, fiind ulterior internat în cadrul Clinicii de Cardiologie

Joi, 22 februarie 2024, familia lui Iulian Sandu și-a dorit să solicite informații despre starea pacientului de la managerul Spitalul „Sf. Spiridon”, prof. dr. Daniel Timofte, și să intre, mai apoi, în greva foamei. Acest lucru nu s-a mai întâmplat. Familia era revoltată, deoarece nu înțelegea de ce starea lui Iulian Sandu s-a deteriorat atât de rapid.

„A fost adus la UPU, mi s-a spus că a făcut un infarct și că are afectate o parte din organe. A fost internat în Clinica de Cardiologie. A vorbit cu doamna doctor Nicolae, mi s-a spus că fratele meu are inima afectată, i-au făcut o coronografie, i-a pus trei stenturi, i-au scos niște lichid din pleura plămânilor și respira foarte bine, fără mască de oxigen, râdea.

Vineri seara (n.r. – 16 februarie 2024), l-am vizitat și mi s-a spus că i s-a făcut un CT, iar în funcție de rezultatul acestuia, ne va comunica dacă starea este gravă sau nu. Ne-am întors peste 2 ore, iar medicii au zis că au o veste bună, că are doar o bronhopneumonie, care este tratabilă, să nu ne facem griji, că nu are altceva grav. La ora 21.00, am sunat să vedem ce este, iar medicul chiar așa s-a exprimat: «A murit domnul Sandu, dar l-am readus la viață».

A făcut stop cardio-respirator, am venit la spital, nu ne-a primit nimeni. Dimineață  (n.r. – 17 februarie 2024), când am sunat la spital, ne-au spus că a mai făcut un stop cardio-respirator, a fost intubat și dus la ATI. Când am vorbit cu medicul din ATI, mi-a spus că starea fratelui meu este gravă, dar că a făcut un singur stop cardio-respirator. Atunci am întrebat câte stopuri a făcut și mi s-a răspuns că doar unul, dar mi s-a răspuns că a durat mult până l-au readus la viață”, a declarat Marcel Vasiliu, fratele lui Iulian Sandu.

Iulian Sandu a murit ieri la Spitalul „Sf. Spiridon”!

Marcel Vasiliu

Deși a comunicat, în tot intervalul 10-22 februarie 2024, cu dr. Ana Nicolae, medicul curant al fratelui său, Marcel Vasiliu nu își explică de ce starea lui Iulian Sandu s-a agravat atât de rapid

În intervalul 17-22 februarie 2022, Marcel Vasiliu a comunicat atât cu medicii din cadrul Secției de Anestezie și Terapie Intensivă, cât și cu dr. Ana Nicolae, fiind informat că starea pacientului este una gravă. Joi dimineață, când familia a ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon”, i s-a comunicat că pacientul a încetat din viață. Revoltate, rudele lui Iulian Sandu au cerut explicații de la dr. Ana Nicolae, medicul curant al bărbatului.

„Am sunat-o pe doamna doctor Ana Nicolae și am întrebat-o de ce sunt mințit. Am întrebat ce s-a întâmplat, de fapt, în seara aia (n.r. – 16 februarie 2024), când fratele meu țipa de durere, de l-am auzit din curte. Doamna doctor evita să-mi dea un răspuns concret. Medicii de la ATI tot îmi spuneau: «Stare gravă, într-o oră îl pierdem». Zi de zi același răspuns. Ieri (n.r. – 21 februarie 2024), când l-am vizitat, mi s-a spus că starea lui este gravă, dar la suporții ăia am văzut, în loc de patru pungi, doar trei.

Am întrebat ce s-a întâmplat și au răspuns: «I-am scos adrenalina, ceea ce e un lucru bun». Deși cu câteva minute a spus că starea lui e gravă. Când am pus mai multe întrebări, mi-au spus: «Colaborăm cu doamna doctor Nicolae». Am sunat din nou la doamna doctor și am întrebat de ce sunt mințit. Ea nu mi-a dat niciun răspuns, ci a zis: «Nu v-am spus de la început că e în stare gravă. Facem tot ce putem să-l salvăm»” susține Marcel Vasiliu.

Familia își dorește să facă plângere la Colegiul Medicilor Iași

Când au aflat că Iulian Sandu a încetat din viață, rudele sale au cerut explicații dr. Ana Nicolae. Deranjată, probabil, de atitudinea aparținătorilor pacientului, care, afectați de pierderea suferită, țipau și plângeau, dr. Ana Nicolae i-a rugat să discute pe un ton adecvat.

„Vă rog să nu mai țipați”, a spus medicul.

Familia lui Iulian Sandu dorește efectuarea necropsiei, pentru a ști cu exactitate de ce bărbatul a încetat din viață.

„Vrem să sunăm avocatul, am făcut cerere pentru necropsie, iar apoi vom vedea cum vom proceda. O să facem plângere la Colegiul Medicilor, nu vrem să se mușamalizeze situația”, a adăugat Marcel Vasiliu.

Reprezentanții Spitalul „Sf. Spiridon” Iași au precizat că vor oferi un punct de vedere despre această situație după efectuarea necropsiei.

„Trebuie să așteptăm rezultatul necropsiei, iar apoi vom oferi un punct de vedere”, a declarat prof. dr. Daniel Timofte, managerul Spitalului „Sf. Spiridon” Iași, în care a murit Iulian Sandu.

Comentarii
  • Frați mei, da-ți o distribuire puternică, vă rog io, băga-ți mare să vadă și să audă și dujmani, fraților care aveț-i valoare, dar copilu ăsta ierea ca o floare de l-a merlit medici fără apărare nu ierea vacxinat, ăș-i vedea de vieața lui, mai o fetiță mai un âmprumut mai o protecțe la țigări nu făcea rău la nimeni, n-oi nu mai putem frați mei, facem greva foamei on an ântreg că nu nentereseazăz să nil ânvie, sâ nil de-a viu și fără enfract, Adi, Florine, Vali, veni-ți să ne cănta-ți la frățeoru vostru și vine la priveghi și rude și frați noștri din Jărmanea și Hanglea.

  • Aia de la spiridon își bat joc de pacienți sunt niște criminali

  • De infarct se moare. Inclusiv ciorile mor.

  • Aoleoooo, aaaaaaaaaa,par despletit,văăăleeeeeeeu, trântit pe jos, aaaaaaaaaaaaaaa
    Cam așa arată un dialog cu un tigan!
    Băi tiganilor voi sunteți mulți,ia poftiți voi la cardiologie poate scăpăm de voi toți repede!

  • O CIOARĂ ÎN MINUS!!!🤮🤮🤮💩

  • O ciora in minus ….

  • O cioara in minus ……

  • Câți roomi plătesc impozit la sănătate ? De ce au pretenții ?

  • cra cra la cimitir
    dapto bulandra andi mui

  • Cu siguranta de multe ori nu ne gandim si la o vorbele acelea : ,, atata funie a avut la par ” sau ,, atatea zile i-a dat Dumnezeu „. Intradevar moartea unei persoane apropiate este foarte durereroasa, dar cei ce au ramas in urma trebuie sa gandeasca logic si nu numai cu inima. In fine, fiecare reactioneaza si face cum stie. Dumnezeu sa il ierte !

  • v.ati lasat prostiti de cei care vau intepat cu asa zisul vaccin covid si acum muriti ,vati bucurat la niste bonuri si acum muriti ,mergeti si cautati doctorii care vau prostit si vau facut vaccinu mergeti si luatii de gat sa va plateasca daune sau datile in cap la acesti doctori criminali datile in cap la criminalii care stateau cu arme de razboi in fata pieteler pe timpu covidului nu stati ca oile ca …..cine e prost sa moara asa zic doctorii criminali !

  • Operația reușită… pacientul mort.

  • Frați cu nume de familie diferit

  • Mai avem ciorii , acolo va este loc sa crăpați cu toții. Aveti pretenti dar nu plătiți un ban la stat! CraCra!

  • Cel mai mare praduitor al Iașului Soficaru. Stai naibii în banca ta, Vă credeți nemuritori. Ați nenorocit familii.

  • nu ma intereseaza cine e, dar la spiridon mai bine nu ajungi…. eroii in halate albe sigur nu i gasim pe acolo

  • vax-ul. ies cheagurile d cativa centimetri la necropsie, insa nu se va recunoaste. pana iese si adevarul (alte cazuri) la iveala. restul e conspiratie.

  • Cocalaru asta sa injectat pentru o portie de mici gratis ?

  • Dumnezeu să-l ierte!
    Viața merge inainte! Decedatul mergea la controale periodice? Se stia cu boli? Nu cred ca stia, se credea nemuritor, ca si rudele! Nu va place societatea normala in care traim…dar vreti servicii de calitate si gratuite! L.ati dus in ultimul moment la spital si vreti minuni! Treceti la munca,plătiți.va taxele , nu stati prin curtea spitalului, poluati fonic si fecal . Toate satrele sunt pe la spitale si institutii publice cersind mocaciune…aveti voi drepturi…#@$%^$%
    De dreptul la munca nu știți…bine ca vin sute tineri de prin tari bananiere si se descurca cu bicicleta prin oras sa faca distributie si alte munci. Voi nu puteti, la studiile voastre, va injosititi…firati@##$%&*

  • Cioara avea asigurare?
    Daca nu, ce pretentii au? L-au tratat destul pe urgente, restul trebuia platit.
    Acum dau banii la popa.

  • Iaca sloboz ca o murit un gaozar pe ajutoare sociale

  • T. Ciuhodaru

    La Spiridon intri viu și pleci mort. Se știeeee.

  • O boratura mai putin,la mai multe!!!

  • o boratura tiganeasca care anenorocit familii,o boratura ce sa ars in bakar la frana.cat mai multe ciori pe lumea de apoi

  • Marcel sifonul

    Soficaru marcel cel mai mare praduitor al tuturor timpurilor fie în libertate fie pe la pușcărie lasă teatru bulan giule era bolnav și s-a dus fratetu

  • EROIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! meserie zero….

  • Un cioroi mai puțin. Să-i plimbe hoitul prin fața Palatului Culturii că așa aprobă primarul.

  • Slobozi-m-aș pe mormântul lui, niște ciori recidiviste și el și frate-său, toată viața au fost cu gura mare.

  • Țiganii ăștia din Alexandru n-au muncit o zi în viața lor, numai infracțiuni au făcut și acum au pretenții ca medicul să facă minuni. La gunoi cu voi ciomârtanilor!!!!!

  • proxeneți de Zimbru, borâtanii de Bahlui, bine că a crăpat.

  • Cioroi in minus:)))

  • exploatată de Soficari

    Totul se plătește pe lumea asta. Când făceați rău la oameni nu vă gândeați că va veni o zi când veți da socoteală în fața lui D-zeu. Uite că a venit, mai târziu dar a venit.

  • Alistar cel prost

    Bine,…si cine-i ăsta iulian sandu?

  • La multi ani! Ai sa invii de Pasti. Mai ai putin de asteptat. Paguba in ciuperci.

  • Dumnezeu sa l ierte …

  • Cine e tiganoiul asta borit si imputit??? 3 stenturi plin de moooiee…ce vroia zburatoarea??????

  • CRA CRA CRAAAA

    Sa – l chiș in freză ! Pe țiganul care dă interviu ! Acum ești îndurerat ? Că în urma cu câteva zile urlai ca un disperat prin Dacia . Erai șmecher ….iaca nu te – a ajutat Dzeu.

  • Stie cineva unde au astia indo-rromani colorati cartile de munca ?

  • Nicio pierdere în afară de cheltuiala statului din banii noștri ca bor âtii nu plătesc asigurări nu dau bani la stat pe impozite ci dimpotrivă, primesc bani ca ajutor social. Un câștig, un ajutor social în minus

  • si ciorile mor cateodata… nu sunt nemuritoare..

  • Cand facea Soficaru praduieli nici saispele nu se inventase

  • Soficaru l-a băgat pe Iulian Bogdan ,,pe maică-sa ,taicasu și sora lui Iulian Bogdan .Pe toți i a băgat la pușcărie cu trafic de persoane ca dădeau femei la produs.Un praduitor .

  • Costel Corduneanu e și el un praduitor ,urmează și el ca e terminat .Era pe coridorul Spitalului acum câteva zile ,cerșea milă de la doctori nu mai e infractor și praduitor!

  • sa ma pish pe ele de ciori, dupa o viata de abuz asta le asteapta, moartea. Pisamas pe crucea lui

  • Soficarule, când erai la pușcărie erai cu gura mare credeai că ești nemuritor, ți-a venit ceasul cioroiule.

  • Ce mă bucur când văd ciori de astea că au crăpat, au făcut umbră pământului degeaba, niște pușcăriași de doi lei, lua-i-ar iadul să-i înghită.

  • Stiu ca suna nasol, dar cati ani platit cetateanu’ asigurare de sanatate, ca sa aiba pretentii?
    Dar asta cu scandalul, are asigurare de sanatate?
    Daca nu , in ce baza isi da cu parerea despre activitatea institutiei.
    Inteleg sa comenteze unul care a platit 40 de ani asigurari de sanate si cand are nevoie de servicii medicale , nu este multumit de nivelul prestarii, dar Astia..?

  • A murit un tigan. De ce este stire mai exact ? Il vor tîrî si pe asta prin oras cu siguranta.

  • Porcule, la pușcărie dădeai șpagă doctorului și te ținea pe infirmerie, acum îți iei plata. La cimitir cu tot neamul vostru de ciori libidinoase.

  • A MURIT O CIOARĂ, MARE ȘTIRE.

  • Hai noroc! Beau un spriț de bucurie că a mierlit Soficaru. Să mă piș pe mormântul lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *