Prima pagină » Sporturi » Iulian Mangalagiu, de la ACS Power Box, și Răzvan Panainte, de la ACS Valea Lupului, au urcat pe podium la Cupa României de cadeți la box 2022

Iulian Mangalagiu, de la ACS Power Box, și Răzvan Panainte, de la ACS Valea Lupului, au urcat pe podium la Cupa României de cadeți la box 2022

18 apr. 2022, 12:37,
în Sporturi

Iulian Mangalagiu, de la ACS Power Box, a obținut medalia de aur în finala Cupei României de cadeți 2022, la categoria 63 de kg, ce s-a desfășurat la Drobeta Turnu Severin. Sportivul Panainte Răzvan, de la ACS Valea Lupului, a reușit și el să urce pe podium cu o medalie de bronz.

Cei doi pugiliști sunt antrenați de Radu Alex Romanțov, de la ACS Power Box, și de către Ion Baetu, de la ACS Valea Lupului.

Iulian Mangalagiu, de la ACS Power Box, a reușit să obțină medalia de aur la Cupa României de cadeți la box 2022

Radu Alex Romanțov, de la ACS Power Box, a făcut deplasarea cu trei sportivi Ionuț Otavă, Pricop David și Iulian Mangalagiu. Cel din urmă a reușit să obțină medalia de aur la categoria 63 de kg după ce l-a învins în finală pe Costache Adrian Costin de la CSM Buzău.

“Vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut pe tot parcursul pregătirii noastre. Mă declar satisfăcut de rezultatul obținut. Îl felicit pe Iulian și am toată încrederea că pe viitor atât Ionuț cât și David vor face o figură frumoasă în lumea boxului. Ne concentrăm pe competițiile viitoare și o să muncim mai mult pentru ca toți sportivii mei să reușească să ajungă pe podium.

Îi felicit încă o dată pe sportivii mei de la ACS Power Box pentru atitudinea și ambiția de care au dat dovadă în prima lor competiție majoră”, a declarat Radu Alex Romanțov, de la ACS Power Box.

Născut în comuna Popești, județul Iași, Iulian Mangalagiu a reușit să obțină o performanță extraordinară fiind și prima competite majoră la care a participat.

“Sunt fericit pentru rezultatul obținut și mă bucur că am reușit să câștig medalia de aur la prima competiție importantă din cariera mea. Vreau să îi mulțumesc mult antrenorului meu Radu Alex Romanțov care a crezut în mine, m-a susținut și mi-a fost aproape în toată perioada de pregătire.

Mă bucur că am reușit să aduc medalia de aur la Iași în urma unei competiții foarte strânse. Mulțumesc încă o dată familiei și antrenorului meu pentru tot suportul acordat”, a declarat Iulian Mangalagiu.

Răzvan Panainte, de la ACS Valea Lupului, a urcat și el pe podium cu medalia de bronz la categoria 44 de kg. Sportivul antrenat de Ion Baetu a reușit să se impună în fața pugiliștilor de la Basti Salonta și Ploiești.

În ultimul meci susținut, tânărul a pierdut în fața boxerului din Năvodari.

Cupa României de cadeți la Box 2022 a avut peste 150 de participanți

Cupa României de cadeți la Box a avut peste 150 de participanți cu vârste între 13 și 14 ani. Competiția a avut loc la Sala Polivalentă din Drobeta Turnu Severin. Organizatorii au fost AS Club Drobeta în parteneriat cu Consiliul Județean Mehedinți și Primăria Drobeta Turnu Severin.

„Este practic, primul eveniment sportiv de această anvergură, care se desfășoară anul acesta la Drobeta Turnu Severin și marchează, sperăm cu toții, începutul normalității după perioada pandemiei care ne-a ținut la distanță!

Avem nevoie de cât mai multe evenimente sportive de acest fel care să îi încurajeze pe tineri să facă performanță! Sportul, indiferent de natura lui înseamnă sănătate, disciplină și formează o conduită bună pentru viață!  Vă felicit pentru sportul pe care îl practicați, un sport în care este important fair-play-ul și respectul pe care fiecare dintre voi îl dobândește față de adversar!

Consiliul Județean Mehedinți sprijină astfel de competiții și am susținut și de această dată, financiar, organizarea evenimentului”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ionică Negru, la deschiderea evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024