Prima pagină » National » Iulian Cojocaru, fiul patronilor de la cel mai cunoscut restaurant din Botoşani, a murit într-un accident rutier

Iulian Cojocaru, fiul patronilor de la cel mai cunoscut restaurant din Botoşani, a murit într-un accident rutier

23 mai 2021, 15:13,
în National

Tragedie la Botoşani! Un accident rutier petrecut pe raza localităţii Cervicesti, le-a răpit fiul patronilor de la restaurantul „Popas Cucorani” din zona de Nord a Moldovei. Iulian Cojocaru a murit, duminică dimineaţa, după ce maşina acestuia a ieşit de pe carosabil, a intrat într-o curte, unde a lovit o dală de betom şi s-a răsturnat. Paramedicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic!

Iulian Cojocaru, fiul patronilor de la cel mai cunoscut restaurant din Botoşani, a murit

Tragedie la Botoşani! Durere fără margini pentru patroni restaurantului „Popas Cucorăni”, după ce fiul lor, Iulian Cojocaru a murit într-un accident rutier, duminică dimineaţa. Tragicul accident s-a produs pe raza localităţii Cervicesti, Botoşani, după ce maşina în care se afla tânărul în vârstă de 28 de ani s-a răsturnat. În urma unei curbe uşoare la dreapta, maşina saxofonistului Iulian Cojocaru a ieşit de pe carosabil, a intrat într-o curte, unde a lovit o dală de beton şi s-a răsturnat. Impactul cu bucată de beton a fost atât de puternic, încât Iulian a fost aruncat afară din maşină, fiind proiectat prin parbriz. Traumatismele suferite au fost atât de puternice încât medicii nu au mai putut face nimic.

“Din păcate, traumatismele suferite au fost multiple şi incompatibile cu viaţa. Decesul s-a produs aproape instantaneu”, a spus un asistent din cadrul SJA Botoşani.

Conform autorităţilor din Botoşani, în momentul producerii accidentului, Iulian era singur în autoturismul marca BMW X3 pe care îl conducea. Deocamdată, nu se ştie cauză care a stat la baza producerii accidentului rutier.

„În cauză, se continua cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanţe producerii accidentului. În funcţie de rezultate, va fi dispusă o soluţie procedurală”, a afirmat Delia Neniscu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

După ce au aflat cumplită veste, părinţii tânărului, Gheorghe şi Gabriela Cojocaru au ajuns la faţa locului, care sfâşiaţi de durere au aprins o lumânare. Cei doi au fost martori în momentul în care trupul neînsufleţit al acestora a fost preluat de Medicină Legală. Iulian a lăsat în urmă o soţie îndurerată şi un copil care de acum înainte va trăi fără tată. Pe pagina sa de Facebook, prietenii virtuali au postat mesaje de condoleanţe, fiind şocaţi de tristă veste.

„Dumnezeu să te ierte suflet drag”, „Dumnezeu să îţi lumineze calea! ?’, „Dumnezeu să te ierte„,„Ce este viaţa?ce e omul? Un abur..o mână de ţarină..Dumnezeu să dea putere familie şi să vă aline durerea.Condoleanţe!” au fost doar câteva dintre comentariile postate de internauţi.

Afacerea de vis a soţilor Cojocaru

Gheorghe Cojocaru a fost inginer mecanic, iar soţia sa a fost inginera textilista, iar în urmă cu câţiva ani şi-au unit ambiţia şi puterea şi au deschis o afacere profitabilă. Gheorghe Cojocaru, crescut într-o familie bogată, cu oi în tot satul, a fost obişnuit de mic copil să muncească pentru a avea un trai bun.

După ce s-a lăsat de inginerie, cei doi soţi au înfiinţat în 1991 un popas turistic care avea menirea de a valorifica în regim de alimentaţie puublica puii din crescătoria propria. Aşa a apărut şi restaurantul Popasul Cucorăni, iar la scurt timp, clienţii au început să apară iar localul să devină extrem de cunoscut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`