Prima pagină » Cultural » Iulia Vântur trece prin momente grele în India. Cu ce probleme se confruntă vedeta

Iulia Vântur trece prin momente grele în India. Cu ce probleme se confruntă vedeta

28 feb. 2023, 11:10,
în Cultural

Iulia Vântur trece prin momente grele în India. Frumoasa vedetă a plecat de mulți ani din România și face furori peste hotare. Aceasta radiază de fericire alături de iubitul ei celebru, actorul indian Salman Khan. Deși are o carieră impresionantă și este iubită de publicul de la Bollywood, Iulia Vântur are parte în ultima perioadă de multe provocări din cauza programului încărcat. Iată cu ce probleme se confruntă vedeta.

Iulia Vântur trece prin momente grele în India

Iulia Vântur este una dintre cele mai apreciate vedete din România, dar și de peste hotare. Aceasta trăiește de mulți ani în India și face furori în muzică și actorie. Iubita lui Slaman Khan se bucură din plin de succes în carieră și de celebritate. Vedeta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri atunci când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene.

La vârsta de 42 de ani, Iulia Vântur se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață, Salman Khan. Cei doi nu ezită să se afișeze în ipostaze inedite pe rețelele de socializare, însă sunt extrem de rezervați în declarații când vine vorba de viața privată. Iulia Vântur trece în ultima vreme prin momente grele. Artista se confruntă cu probleme de sănătate din cauza programului încărcat și a stilului de viață agitat.

„Muncind, deși în ultimele zile nu am mai putut să muncesc, am ieșit din circuit, nu am avut încotro, tocmai pentru că probabil eram mult prea epuizată și nu am avut grijă de mine cum trebuie. Au fost multe proiecte pe care a trebuit să le ducem la bun sfârșit, așa că am fost puțin cam prea ocupată în ultima vreme. De asta cred că am și răcit, m-am și îmbolnăvit. Altfel e ok, revin în câteva zile.”, a declarat vedeta.

Iulia Vântur este extrem de activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii în ipostaze inedite. Vedeta arată spectaculos și arage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor.

Cum s-a schimbat viața vedetei de când a plecat din țară

Iulia Vântur i-a surprins pe mulți când a anunțat că va pleca definitiv din România. Vedeta locuiește în India alături de iubitul ei și s-a reinventat pe plan personal și profesional. Fosta prezentatoare tv se bucură de succes în muzică și actorie și se declară o femeie împlinită lângă bărbatul care i-a cucerit definitiv inima.

Iulia Vântur a dezvăluit că nu i-a fost ușor să plece din România acum 10 ani, însă ulterior și-a dat seama că în India și-a găsit fericirea.

„Era o lume total nouă, fascinantă, însă, atunci când te gândești să renunți la tot ce ai clădit în ani de muncă și implicare și să o iei de la capăt într-o lume nouă, te cuprinde teama. Eu cred că am avut curajul, nebunia și încrederea că, dacă îmi voi urma sufletul, nu am cum să sfârșesc rău! Și am avut curaj să șterg de pe podea acea „rangoli’, să mă detașez de tot ce aveam înainte și de tot ce reprezentam, mai ales pentru cei din jur, și să mă las liberă să creez din nou, să mă transform. Pentru mine, India a fost o călătorie de viață, eu am devenit adult în India!”, a declarat vedeta.

Iulia Vântur locuiește de mai bine de 10 ani în India și s-a reinventat pe plan profesional. Aceasta se bucură din plin de succes în carieră, iar pe plan personal radiază de fericire alături de iubitul ei celebru, actorul indian Salman Khan.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`