Prima pagină » Cultural » Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit! Gestul actorului i-a șocat pe toți

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit! Gestul actorului i-a șocat pe toți

05 mart. 2024, 13:48, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit? Cei doi sunt împreună de 10 ani, iar recent au apărut zvonuri că s-ar fi separat

La un eveniment sportiv, Salman Khan a ignorat-o complet pe Iulia Vântur și acum a participat la o petrecere importantă, dar fără ea.

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit

Un eveniment spectaculos a avut loc recent în India, organizat de cel mai bogat om din țară, Mukesh Ambani. Motivul festivității a fost nunta fiului său cel mic, Anant, care urmează să se căsătorească cu Radhika Merchant.

Petrecerea pre-nupțială a durat trei zile și a reunit o mulțime de personalități marcante din diverse domenii. Au participat celebrități de la Hollywood și Bollywood, nume importante din lumea afacerilor, precum și personalități politice.

Evenimentul a fost unul extravagant, cu spectacole de muzică și dans, preparate culinare rafinate și o atmosferă de sărbătoare. Printre invitații de seamă s-au numărat Rihanna, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump, dar și staruri locale ca Amitabh Bachchan.

Salman Khan a fost unul dintre invitații speciali la petrecerea pre-nupțială a fiului magnatului indian Mukesh Ambani. Spre surprinderea tuturor, actorul a mers la eveniment însoțit de familie, nu de partenera sa, Iulia Vântur, cum se aștepta publicul.

Prezența lui Salman Khan la petrecere a stârnit din nou speculații cu privire la relația sa cu Iulia Vântur. Zvonurile despărțirii au apărut recent, după ce actorul a ignorat-o pe româncă la un eveniment sportiv.

Un alt român care a participat la petrecerea din India a fost Valentin Luca, cel mai cunoscut barman din țară. El a avut ocazia de a le pregăti băuturi inedite vedetelor prezente și a mărturisit că a fost atent la Iulia Vântur, dar nu a văzut-o la eveniment.

„Iulia Vântur nu a fost, m-am uitat după ea, am zis că poate o văd pe acolo, dar nu a fost nici în a doua zi, nici în a treia”, a declarat Valentin Luca, conform Cancan.ro.

Iulia Vântur ar fi părăsit India

Participarea lui Salman Khan la petrecerea extravagantă organizată de Mukesh Ambani a stârnit multe semne de întrebare. Fanii cuplului se întreabă dacă relația dintre actorul indian și Iulia Vântur a ajuns la final, având în vedere că ea nu a fost prezentă la eveniment.

Absența Iuliei Vântur de la petrecere și plecarea sa din India au intensificat zvonurile despărțirii de Salman Khan. Rămâne de văzut dacă cei doi vor confirma sau infirma speculațiile din presă.

De câteva zile, Iulia Vântur se află în țară și postează frecvent pe rețelele de socializare. Imaginile o înfățișează zâmbitoare și relaxată, bucurându-se de timpul petrecut alături de familie și prieteni.

După absența Iuliei de la fastuoasa petrecere din India, tot mai multe zvonuri cu privire la despărțirea de  Salman Khan au început să apară.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *