Prima pagină » Cultural » Iulia Vântur și Salman Khan, la nunta anului. Cei doi au stralucit pe ringul de dans

Iulia Vântur și Salman Khan, la nunta anului. Cei doi au stralucit pe ringul de dans

08 iul. 2024, 09:19,
BZI.ro, în Cultural

Iulia Vântur și Salman Khan au fost prezenți la nunta anului. Fosta prezentatoare de televiziune este cunoscută pentru discreția sa în ceea ce privește viața personală, mai ales când vine vorba de relația sa cu vedeta filmelor indiene.

Recent, însă, cei doi au fost surprinși împreună la o petrecere importantă din India, iar fotografiile lor au devenit virale pe internet.

Iulia Vântur și Salman Khan, discreți cu relația lor

Iulia Vântur și Salman Khan își protejează relația de lungă durată de ochii curioșilor, alegând discreția în locul expunerii publice. Deși sunt împreună de mai mulți ani, preferă să trăiască iubirea departe de agitația lumii mondene, respectând tradițiile indiene care prețuiesc viața privată.

Recent, fosta prezentatoare a explicat că preferă o relație „secretă” din respect pentru cultura indiană, unde aspectele intime ale vieții personale sunt adesea păstrate private.

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare.

Eu consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, relațiile trebuie trăite în interiorul casei tale, în privat. Poate m-am mai maturizat și eu pentru că trăiesc în India, consider că nu trebui să ne expunem”, spunea Iulia Vântur despre relația cu Salman Khan, în emisiunea lui Teo Trandafir și a Ilincăi Vandici.

Iulia Vântur și Salman Khan, la nunta anului

Iulia Vântur și Salman Khan au surprins plăcut fanii cu o apariție publică recentă la un eveniment din India. Cei doi au radiat fericire petrecând timp împreună, dansând și bucurându-se de compania celor dragi. Faptul că au participat la eveniment ca un cuplu confirmă că povestea lor de dragoste continuă, în ciuda speculațiilor și zvonurilor din trecut.

Imaginile cu Iulia și Salman la eveniment au stârnit imediat reacții entuziaste din partea fanilor, care s-au bucurat să-i vadă împreună.

Iulia Vântur și Salman Khan au demonstrat că nu se lasă influențați de critici și au petrecut un moment plăcut pe ringul de dans la un eveniment recent. Deși nu au fost surprinși în ipostaze extrem de intime, prezența lor împreună demonstrează că povestea lor de dragoste continuă.

Românca a explicat anterior că preferă să își trăiască relația departe de ochii publicului, nu neapărat din cauza răutății unora, ci din dorința de a proteja o iubire matură și o conexiune specială. Expunerea constantă în media nu este o prioritate pentru cuplu, care se bucură de o relație solidă și fericită.

Iulia Vântur și Salman Khan au fost prezenți la nunta anului și au impresionat pe toată lumea cu prezența lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *