Prima pagină » Cancan » Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai, iar fanii au reacționat imediat. Cu cine a petrecut?

Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai, iar fanii au reacționat imediat. Cu cine a petrecut?

24 iul. 2023, 14:16, 1 ,
în Cancan

Iulia Vântur a renunțat la cariera de prezentatoare TV pe care o avea în România și s-a mutat în India, acolo unde a devenit actriță și cântăreață. Vedeta l-a cucerit cu frumusețea sa pe celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan, cei doi formând o relație de 10 ani.

Iulia Vântur a împlinit 43 de ani și a sărbătorit cu mare fast în Dubai. Până la această vârstă, frumoasa blondină a reușit să devină extrem de cunoscută atât în România, cât și pe plan internațional și se bucură de un mare succes în lumea artistică.

Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai

Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere cu o petrecere luxoasă pe tărâmurile din Dubai. Vedeta a făcut mai multe postări pe rețelele de socializare în care apare extrem de fericită, la cei 43 de ani ai săi. Pe InstaStory, Iulia Vântur a repostat câteva filmulețe, în care se observă că aceasta a petrecut pe cinste alături de prietenii ei, într-o locație de vis. Celebra actriță de la Bollywood a avut un tort imens și colorat, care avea deasupra sa aplicată o imagine cu ea.

În filmulețe, Iulia are un zâmbet larg și pare emoționată, căci este înconjurată de toți apropiații săi.

Fanii Iuliei Vântur au reacționat imediat la postările sale

Iulia Vântur are o comunitate extrem de mare pe rețelele de socializare, fiind urmărită de peste un milion de oameni pe Instagram.

Vedeta a postat o fotografie de la ziua ei de naștere, în care se afla într-un restaurant și primise un buchet de flori foarte special. Fanii Iuliei nu au ezitat să o felicite și i-au urat „La mulți ani” în secțiunea de comentarii.

„La multi ani fericiti cu daruri alese pentru tine, Iulia, pentru sufletul tau minunat pentru familia, cariera si destinul tau Iulia”/ „La mulți ani fericiți Iulia!!”/ „La mulți ani, Iulia!❤Îți doresc tot binele din lume, multa iubire in viata ta si succes in tot ceea ce-ți propui!”/ „La mulți ani fericiti!!! Sa te bucuri de viata!!! Te pup”, au fost doar câteva dintre urările pe care Iulia Vântur le-a primit pe rețelele de socializare.

Totuși, urmăritorii Iuliei Vântur au fost puși pe gânduri atunci când au observat că Salman Khan, iubitul blondinei de peste un deceniu, nu apare în nicio imagine. În filmulețele de pe InstaStory, Iulia este înconjurată doar de prietenii ei, însă nici urmă de iubitul ei faimos. Fanii vedetei nu s-au abținut și au întrebat-o unde este partenerul ei de viață și de ce lipsește din fotografiile de la petrecerea sa aniversară.

„Unde este Salman Khan…??”/ „Iulia, ne spui de la cine sunt florile? LA MULȚI ANI și tot ce îți propui sa ți se împlinească!”, i-au transmis urmăritorii Iuliei Vântur în secțiunea de comentarii de la postarea sa.

Comentarii
  • Care „iubit”? I-ati vazut vreodata impreuna, in vreo poza , in vre-un film, la brat, de mana??? Neeee….. S. Khan e insurat. Poate a fi amanta lui si isi creeaza imaginea pe faima lui. Dar el are nevasta…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *