Prima pagină » Cancan » Iulia Vântur s-a fotografiat alături de o celebritate internațională. Fanii au reacționat imediat

Iulia Vântur s-a fotografiat alături de o celebritate internațională. Fanii au reacționat imediat

24 sept. 2024, 12:52,
Cezar Bulgaru în Cancan

Iulia Vântur a făcut o poză cu o celebritate internațională și fanii i-au umplut pagina cu comentarii. Mereu conectată cu fanii săi, Iulia Vântur nu ezită să le împărtășească cele mai recente noutăți din viața sa prin intermediul rețelelor sociale.

Recent, a făcut o postare specială pentru a-i ura „La mulți ani!” lui Jason Derulo, o celebritate internațională.

Cum au reacționat fanii după ce Iulia Vântur s-a fotografiat alături de o celebritate internațională

Postarea a generat o avalanșă de comentarii, mulți internauți exprimându-și bucuria de a o vedea pe Iulia Vântur alături de Jason Derulo. Cu toate acestea, au existat și reacții negative, unii utilizatori lăsând comentarii neconstructive. „Ai uitat de Salman Khan?”.

Totuși, „curiozitatea” utilizatorului de internet a primit și un răspuns din partea unui fan, care și-a exprimat imediat opinia. „Oare crezi că e singură? Normal că este și Salman Khan cu ea! Și se fotografiază cu acordul lui, totul făcând parte din job-ul ei”.

Ce spune Iulia Vântur despre plecarea în India

Iulia Vântur s-a stabilit în India de peste zece ani, unde și-a construit o carieră artistică și o relație cu Salman Khan. Vedeta a vorbit deschis despre mutarea sa și a recunoscut că, deși a fost dificilă, a meritat din plin.

„Inima mea a ales. Nu te pui cu inima mea, ea merge și până la capătul lumii, dacă așa simte. Mintea a avut obiecții, a încercat să mă oprească. Eram în spațiul meu foarte confortabil, acasă, în România. Aveam părinții, prietenii, lumea mea, viața mea, de care eram foarte mulțumită, o carieră de succes.

Dar viața mi-a adus această opțiune și mi-am urmat sufletul, mi-am urmat vocea interioară. Probabil că aș fi regretat toată viața dacă n-aș fi încercat măcar.

Am încercat, am crezut în alegerile sufletului meu și iată-mă, după mai bine de 7 ani… sunt tot în India. Și, cred că am făcut cea mai bună alegere pentru evoluția mea personală, care s-a extins apoi și în cea profesională. Mă bucur că am avut curaj. Am trăit experiențe unice, am învățat multe despre mine, despre viață, am cunoscut oameni remarcabili, oameni diferiți, cu mentalitate diferită”, spunea Iulia Vântur, conform Viva.ro.

Iulia Vântur este o prezentatoare de televiziune, model și actriță română. A devenit cunoscută publicului larg prin emisiunea „Dansez pentru tine”, unde a fost prezentatoare. De asemenea, a jucat în câteva filme și a participat la diverse proiecte televizate.

Iulia Vântur este într-o relație de lungă durată cu Salman Khan, o super-vedetă din Bollywood. Această relație a adus-o în lumina reflectoarelor la nivel internațional.

De curând, Iulia Vântur s-a fotografiat alături de o celebritate internațională, iar fanii au înțeles totul greșit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`