Prima pagină » Radio » Actualitate » Iulia Vântur, relație secretă înainte de Salman Khan. Cine a fost bărbatul misterios

Iulia Vântur, relație secretă înainte de Salman Khan. Cine a fost bărbatul misterios

10 nov. 2022, 10:56,
BZI.ro, în Radio

Recent, s-a aflat despre Iulia Vântur că a avut o relație secretă înainte de a pleca în India, unde a ajuns să fie iubita lui Salman Khan. Mai mult, idila Iuliei s-a petrecut chiar înainte de a se cupla cu Marius Moga, cu care s-a iubit 4 ani. Iulia Vântur a fost dată de gol chiar de prietena ei Iulia Pârlea, care a spus că iubiții lor din acea perioadă erau frați.

Iulia Vântur este una dintre cele mai iubite vedete din România. Artista a plecat de mult timp din țară, dar încă are aici o mulțime de fani, care ard de nerăbdare să mai primească vești despre vedeta lor favorită. Dar iată că acum, s-a aflat despre o idilă a vedetei din tinerețe, relație despre care puțini au știut și care este dinainte de Marius Moga.

Iulia Vântur, relație secretă înainte de Salman Khan

Iulia vântur este una dintre cele mai iubite vedete din România, dar mai ales din India. Se bucură acolo de o carieră în continuă ascensiune alături de iubitul ei, Salman Khan. Toată lumea știe de relația lor și faptul că se iubesc nebunește nu mai este un secret, dar nu se știu multe despre alte relații.

Una dintre cele mai bune prietene ale sale, Iulia Pârlea, a dezvăluit cu cine s-a iubit Iulia Vântur cu mult timp în urmă, înainte de a se muta în India. Puțini știu cine este bărbatul misterios, dar mai ales că ea și prietena sa erau „cumnate”. Și aceasta deoarece cele două Iulii se iubeau cu doi frați. Așa s-au cunoscut cele două și, deși relațiile lor s-au încheiat, au rămas foarte apropiate și pe parcurs au devenit de nedespărțit.

„Eu și Iulia ne-am cunoscut acum 14-15 ani. Știe toată lumea, cred, că am fost «cumnate», la început. Iubiții noștri de atunci sunt frați. Cu timpul, am devenit prietene. Relațiile s-au terminat, dar prietenia noastră, nu.

În toți anii aceștia am trecut împreună prin multe, ne-am văzut una pe cealaltă cum am evoluat, ne-am susținut în momentele grele și ne-am bucurat împreună în momentele bune”, a declarat Iulia Pârlea.

Cele două au trecut prin multe împreună și faptul că ar fi putut deveni rude le-a apropiat și mai tare. Nu se văd foarte des, dar în suflet se vor păstra mereu ca două surori.

Iulia Vântur, aspru criticată de unii fani

Iulia este foarte fericită în India, are un iubit minunat și o carieră de mare succes. Cu toate acestea, pe rețelele sociale, foarte mulți români o critică pe frumoasa artistă pentru întorsătura pe care a luat-o viața ei, de când s-a mutat în India.

Cârcotașii i-au reproșat că a uitat de unde a plecat și promovează prea mult cultura indiană, când și țara noastră are tradiții frumoase și un port pe măsură.

„Ar fi mai bine dacă ai promova frumoasa noastră îmbrăcăminte tradițională, ia românească și catrința și muzica de asemeni. Ai uitat că ești româncă și ai datoria de a nu-ți uita originile…”, i-a reproșat un internaut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *