Prima pagină » Cancan » Iulia Vântur, reacție promptă după ce iubitul ei a apărut alături de altă femeie. Cine este bruenta misterioasă

Iulia Vântur, reacție promptă după ce iubitul ei a apărut alături de altă femeie. Cine este bruenta misterioasă

22 mai 2024, 11:19,
în Cancan

Iulia Vântur a avut o reacție promptă după ce iubitul ei, Salman Khan, a apărut alături de altă femeie pe coperta unei reviste. Blondina, care are o relație de 10 ani cu celebrul actor, nu s-a putut abține și a postat pe contul ei de socializare imaginea. Mai mult, Iulia Vântur a pus chiar și o inimioară la postare, ea cunoscând-o bine pe brunetă.

Relația Iuliei Vântur și a lui Salman Khan s-a aflat în centrul atenției în ultima perioadă și au existat chiar zvonuri despre o posibilă despărțire între ei, după mai bine de un deceniu de relație. Iar acum, blondina a reacționat neașteptat după ce Salman Khan a apărut pe coperta unei reviste alături de o altă femeie.

Iulia Vântur, reacție promptă după ce iubitul ei a apărut alături de altă femeie

Deși lucrurile păreau că s-au liniștit, toată lumea a fost uimită să îl vadă pe actorul de la Bollywood pe coperta unei reviste alături de o femeie care nu este frumoasa româncă ce i-a devenit iubită în urmă cu atâția ani.

Recent, Salman Khan a apărut pe coperta unei reviste din India, dar nu singur, ci alături de o brunetă misterioară. Toată lumea s-a întrebat cine este femeia respectivă, până când mesajul ce însoțea fotografia a lămurit situația. Tânăra din imagine este chiar Alizeh, nepoata actorului de la Bollywood, care îi calcă acestuia pe urme și a început deja o carieră în lumea filmului.

Văzând fotografia cu Salman Khan și nepoata sa, Iulia Vântur nu a stat pe gânduri și a reacționat rapid. Pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare TV a repostat imaginea respectivă, a etichetat-o pe Alizeh și a adăugat chiar și o inimioară, demonstrându-le tuturor cât de apropiată este de nepoata iubitului ei.

De ce nu s-au căsătorit Iulia Vântur și Salman Khan până acum

Salman Khan și Iulia Vântur sunt împreună deja de mai bine de 10 ani, însă nu au devenit până acum soț și soție. După ce au tot primit întrebarea legată de o posibilă nuntă pe viitor, actorul de la Bollywood a fost cel care a rupt tăcerea și a mărturisit că atât el, cât și partenera lui exclud, cel puțin pentru moment, varianta de a se căsători.

„În primul caz, căsătoria nu a avut loc. Când am spus da, cineva a spus nu. Când cineva a spus da, eu am spus nu. Acum există un «nu» din ambele părți. Când ambele părți vor spune «da», căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima…

Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață. Sunt sigur că sunt cu toate fericite oriunde s-ar afla”, a spus Salman Khan într-un interviu la India TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *