Prima pagină » Cancan ultimă oră » Iulia Vântur, primele declarații după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Salman Khan

Iulia Vântur, primele declarații după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Salman Khan

01 ian. 2024, 21:00,
în Cancan ultimă oră

Iulia Vântur formează un cuplu cu celebrul actor indian Salman Khan, de mai bine de zece ani, dar întotdeauna au fost discreți cu relația lor. Recent, s-a zvonit că fosta prezentatoare de știri ar fi însărcinată cu iubitul ei, iar acum, Iulia Vântur a făcut primele declarații, lămurind situația.

Nu a ezitat și a spus pe larg de unde au pornit zvonurile, dar și care este adevărul, de fapt! Fanii au așteptat cu nerăbdare să le spună concret ceea ce se întâmplă în viața ei intimă!

Iulia Vântur, primele declarații după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Salman Khan

Viața Iuliei Vântur s-a schimbat radical după ce s-a mutat în India. Vedeta a renunțat la cariera pe care o avea în România și s-a stabilit în India, acolo unde trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Salman Khan. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani, dar se afișează foarte rar împreună. În urmă cu câteva zile, Iulia Vântur și-a surprins fanii după ce s-a prezent pe covorul roșu cu o burtică suspectă, motiv pentru care multi dintre ei au crezut că vedeta este însărcinată. Ei bine, pentru a pune capăt zvonurilor, Iulia Vântur a clarificat situația și a făcut primele declarații în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Da, vreau să vă spun ceva! Tobe, tobe. Am un anunț de făcut! Cătălin Măruță este cel mai bun! (…) Spun cu gura mea dacă e ceva. Primesc mesaje din România, toată lumea îmi trimite mesaje, după am aflat care e evenimentul. Da, din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Nu am fost la niciun control, din câte știu eu, nu cred că sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochie. E vorba și de faldurile rochiei și lumina. A fost probabil o poziție mai neobșnuită.”, a spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur își dorește să devină mamă

Iulia Vântur are o carieră de succes în India, acolo unde activează în domeniul muzical. De-a lungul anilor, artista a cunoscut numeroase celebrități din India și este mândră de cariera sa. Întrebată dacă își dorește să devină mamă, Iulia Vântur a dezvăluit că vrea să aibă un copil.

„Îmi doresc o sarcină. Dacă se întâmplă, eu întotdeauna am considerat că copilul e un dar de la Dumnezeu, cu siguranță va fi prioritatea numărul unu, dacă se va întâmpla”, a mai spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur a spus că îi este dor de România și își dorește să vină cât mai curând în țara sa natală. „Mi-e dor și de acasă, sunt câteva luni de când nu am mai venit în România și vreau să ajung în curând’, a mai spus ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *