Prima pagină » Cancan ultimă oră » Iulia Vântur pleacă încărcată în India. Ce i-a pus mama la pachet pentru Salman Khan: „Mi-am făcut plinul”

Iulia Vântur pleacă încărcată în India. Ce i-a pus mama la pachet pentru Salman Khan: „Mi-am făcut plinul”

13 dec. 2022, 23:01, 1 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Iulia Vântur s-a aflat pentru câteva zile în România. Vedeta a venit în țară special pentru a le face o surpriză părinților săi care și-au serbat ziua de naștere. Acum, Iulia se va întoarce înapoi în India și a dezvăluit ce a luat în bagaj.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Iulia Vântur este o persoană rezervată atunci când e vorba de viața sa personală. Aceasta oferă rar detalii despre familia sa sau povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Salman Khan. Recent, fostă prezentatoare de la Pro TV s-a întors în țară pentru a le face o surpriză părinților.

Ce i-a pus mama Iuliei Vântur în bagaj pentru Salman Khan

Invitată la emisiunea „Vorbește Lumea”, frumoasa cântăreața a povestit cum își petrece sărbătorile de Crăciun în India, dar și ce i-a pus mama la pachet ca să îi ducă iubitului său celebru, Salman Khan. Sarmalele și pufuleții se află printre „delicatesele” pe care Iulia le ia cu ea înapoi în India.

„Mi-am făcut plinul pentru că am fost acasă și mi-a dat mama de toate, mi-a făcut mama absolut de toate. Secretul nostru, de fiecare dată, nu am cum să plec de acasă fără ca mama să îmi dea o plăcintă pe care mi-a făcut-o. Mi-a dat câteva sărmăluțe și le am în bagaj. Plec tot timpul cu pufuleți. În bagajul meu o să găsești tot timpul pufuleți pentru că ei nu au pufuleți”, a spus Iulia Vântur la „Vorbește Lumea”.

Iulia Vântur: „În India am descoperit mâncarea, gustul aromelor”

De când s-a mutat în India, Iulia a devenit o fană înfocată a bucătăriei indiene, însă preferă să consume cu moderație mâncare specifică țării în care trăiește deoarece ține la silueta sa.

„La un moment dat mâncam cam prea multă mâncare indiană și se vedea așa încât am decis să iau doar prânzul cu mâncare indiană și restul mai light, așa cum obișnuiam să mănânc în România, un pește, o salată. Înainte de a ajunge în India aveam foarte mare grijă la ce mâncam. Nu existau paste pentru mine, dulciuri mai puțin. Mâncam cumva ca să supraviețuiesc, ca să fiu sănătoasă, să am nutrienții de care aveam nevoie. Și am ajuns în India și am descoperit mâncarea, gustul mâncării și aromelor. E o bucătărie foarte veche și complexă.”, a mai spus vedeta la „Vorbește Lumea”.

Comentarii
  • „Frumoasa”… „cântăreață” a cam „uitat” limba română „de când s-a mutat în India”!
    Exemple: „o pește”, „gustul mâncării și a(!) aromelor”… :)))
    Și-i merge atât de bine în zona alb-închis încât cară pufuleți cu avionu’…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *