Prima pagină » Cultural » Iulia Vântur, mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat

Iulia Vântur, mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat

24 iun. 2024, 13:53,
în Cultural

Iulia Vântur a dorit să transmită un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, iar reacțiile fanilor au fost imediate.

Vedeta și-a transformat complet viața de când s-a mutat în India și se simte mai împlinită ca niciodată, atât personal, cât și profesional. Cu câțiva ani în urmă, când a decis să plece din România, nu și-ar fi imaginat că va avea un succes atât de mare în străinătate.

Iulia Vântur, mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Astăzi, fosta prezentatoare TV susține concerte peste tot și are mulți fani care îi apreciază munca. Recent, a dorit să transmită un mesaj emoționant pe rețelele sale de socializare, exprimându-și recunoștința și iubirea pentru muzică.

„Muzica mi-a schimbat viața… și sunt foarte recunoscătoare pentru asta. La mulți ani de Ziua Mondială a Muzicii nouă tuturor”, este mesajul transmis de Iulia Vântur în urmă cu câteva ore.

Fanii au reacționat imediat la postare

Desigur, internauții nu au ezitat să își exprime opiniile și au lăsat numeroase comentarii la postarea Iuliei Vântur. Majoritatea mesajelor au fost de apreciere și susținere pentru artistă, însă au fost și câțiva fani români care și-au manifestat dorința de a o vedea cântând și în România.

Ceea ce a atras cu adevărat atenția a fost dorința fanilor ca ea să îl aducă pe Salman Khan în România. Toți vor să îi vadă împreună, mai ales după toate zvonurile despre despărțirea lor din ultimele luni.

Rămâne de văzut dacă românca își va aduce partenerul în țara natală. Cert este că fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă acest lucru se va întâmpla.

„Să vii și în România în concert, dar alături de Salman”,

„Iulia, fii puternică. Ești superbă și o învingătoare”,

„Bravooo ,Iulia, mult succes pe mai departe”, sunt doar câteva dintre comentariile apărute la postarea în care iubita celebrului actor Salman Khan își exprima recunoștința pentru tot ceea ce trăiește în prezent.

Ce spune Iulia Vântur despre decizia de a se muta definitiv în India

Deși acum este mai fericită ca niciodată cu viața pe care o are, Iulia Vântur a întâmpinat multe provocări atunci când a decis să se mute în India. Recunoaște că îi era frică de necunoscut, dar este mulțumită că această frică nu a împiedicat-o să continue.

„Inima mea a ales. Nu te pui cu inima mea, ea merge și până la capătul lumii, dacă așa simte.

Mintea a avut obiecții, a încercat să mă oprească. Eram în spațiul meu foarte confortabil, acasă, în România. Aveam părinții, prietenii, lumea mea, viața mea, de care eram foarte mulțumită, o carieră de succes. Dar viața mi-a adus această opțiune și mi-am urmat sufletul, mi-am urmat vocea interioară. Probabil că aș fi regretat toată viața dacă n-aș fi încercat măcar.

Am încercat, am crezut în alegerile sufletului meu și iată-mă, după mai bine de 7 ani… sunt tot în India.

Și, cred că am făcut cea mai bună alegere pentru evoluția mea personală, care s-a extins apoi și în cea profesională. Mă bucur că am avut curaj. Am trăit experiențe unice, am învățat multe despre mine, despre viață, am cunoscut oameni remarcabili, oameni diferiți, cu mentalitate diferită.

În India m-am maturizat, am devenit femeie cu adevărat. Nu am vorbit mult despre viața mea, poate o voi face într-o zi, pe îndelete… într-o carte.

Când am ajuns prima dată, eram prea fascinată de ideea de a fi în țara poveștilor lui Eliade. Eram ca un copil uimit de tot ce descoperea, de culori, de sunete, de muzică, de arome, de haine. India este fascinantă, are multe de oferit. Țin minte însă că m-au marcat condițiile în care mulți oameni trăiau pe străzi. Și, cu toate astea, zâmbetul, acceptarea și recunoștința lor. Asta a fost prima lecție învățată în India”, a declarat Iulia Vântur pentru viva.ro.

De curând, Iulia Vântur a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare la care fanii acesteia au răspuns imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024