Prima pagină » Cancan ultimă oră » Iulia Vântur, dezvăluiri sincere despre relația cu Salman Khan! Cum se înțeleg cei doi?

Iulia Vântur, dezvăluiri sincere despre relația cu Salman Khan! Cum se înțeleg cei doi?

30 apr. 2022, 16:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Iulia Vântur a fost una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vestea că pleacă în India a șocat pe toată lumea, iar gurile rele au pariat că nu va reușit.

S-au înșelat amanic! Acolo blondina a cucerit pe toată lumea cu vocea ei, iar acum a ajuns chiar o cântăreață de nivel internațional și susține un turneu în Statele Unite ale Americii, acolo unde are foarte mulți fani. Totodată, India este locul unde și-a găsit și alesul inimii, pe Salman Khan, unul dintre cei mai apreciați și iubiți actori de la Bollywood.

A trecut de la prezentatoare, la cântăreață, iar cariera ei pare să ia o nouă întorsătură, căci aceasta este și producătorul unui documentar chiar despre partenerul ei de viață! Ea a vorbit și despre relația cu celebrul artist

„Noi suntem foarte bine. India e interesantă, frumoasă, provocatoare, m-am obișnuit după atâția ani de zile. Doar Dumnezeu știe ce se va mai întâmpla”,  a declarat Iulia Vântur pentru playtech.ro.

Iulia Vântur: „E  conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică”

Vedeta a venit în România pentru o perioadă scurtă de timp, însă, acum este timpul să se întoarcă în India, acolo unde spune că are foarte multă treabă.

Blondina a început un proiect ambițios, este vrba despre un documentar despre viața iubitului ei, Salman Khan.

„Am de terminat un proiect, un documentar serial, o poveste, portretul unui star văzut de toți cei din jur, iar starul este Salman Khan. Eu fac interviurile, e conceptul la care m-am gândit eu și pe care l-am pus în practică.

Am început filmările de anul trecut, apoi a trebuit să ne oprim, dar acum aproape l-am terminat, foarte puțin mai avem.

Interviurile sunt cu toți oamenii importanți din jurul lui, care i-au marcat existența, care i-au schimbat viața. Cu interviul referitor și la părerea mea despre Salman, vedem cum vom face asta, nu pot da totul din casă”, a mai spus blondina.

Iualia Vântur s-ar întoarce în România

Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute artiste în India, Iulia Vântur nu ar spune nu unei colaborări în România. Vedeta spune că ar accepta bucuroasă să fie din nou la cârma unei emisiuni în România, dacă îi va plăcea proiectul și dacă va considera că i se va potrivi.

„Sunt deschisă spre proiecte care să mi se potrivească, să fie frumoase, să fie de amploare. Jobul nu contează unde e, atâta timp cât îți place ce faci. M-aș bucura să vin acasă, nu am de ce să nu-mi doresc lucrul ăsta”, a mai spus ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *