Prima pagină » Cancan ultimă oră » Iulia Vântur, dans frenetic într-un videoclip indian, de 30 de milioane de vizualizări. Incredibil, cum se mișcă vedeta

Iulia Vântur, dans frenetic într-un videoclip indian, de 30 de milioane de vizualizări. Incredibil, cum se mișcă vedeta

05 ian. 2023, 22:00,
în Cancan ultimă oră

Iulia Vântur a prezentat „Dansez pentru tine”, dar ar fi putut lejer să fie și concurentă. Românca și-a arătat veleitățile de dansatoare în numeroase spectacole și videoclipuri, dar cel mai recent este cireașa de pe tort. Iulia face furori în videoclipul piesei „Yai Re”, al celebrului actor și rapper indian, Yo Yo Honey Singh.

Lansat în urmă cu două săptămâni, mai exact pe 17 decembrie, videoclipul melodiei „Yai Re” s-a viralizat la Bollywood, iar acum are peste 30 de milioane de vizualizări pe Youtube. Iulia Vântur (42 de ani) cântă și dansează alături de Hirdesh Singh, pe numele lui de scenă Yo Yo Honey Singh. Acesta este producător de muzică, rapper, cântăreț, compozitor și actor indian.

Iulia Vântur, dans frenetic în videoclipul piesei „Yai Re”

Îmbrăcată în ținute sexy, colanți, bustieră, cu accesorii strălucitoare și cu o coafură de divă, Iulia Vântur dă strălucire videoclipului și e sarea și piperul de pe ringul de dans. Românca se mișcă senzual pe ritmuri bune de o sesiune de aerobic. Videoclipul este filmat într-un club și, deși în imagini apar mai multe dansatoare, Iulia iese în evidență cu look-ul și cu mișcările ei.

Este clar că este făcută să aibă o carieră în showbiz-ul din India și se fac aproape 10 ani de la debutul ei la Bollywood. Protejata lui Salman Khan a debutat în producțiile indiene în 2014, în filmul O Teri song Umbakkum, după care ușile i s-au deschis, iar proiectele au fost constante.

Cum s-au cunoscut Iulia și Salman Khan

Iulia și Salman s-au văzut pentru prima oară pe 17 mai 2011, la un Festival de Film de la Dublin, acolo unde Salman Khan îşi prezenta pelicula “Ek Tha Tiger”. Iulia se afla în capitala Irlandei alături de iubitul de atunci, Marius Moga. Un an mai târziu, după despărțirea de Moga, Iulia pleacă singură în India, iar de acolo începe să prindă contur și relația cu Salman, și visul ei legat de o carieră la Bollywood.

În 2014, Iulia dansează, deja, în pelicula “O Teri”, în care joacă Salman Khan, iar în noiembrie 2014 își fac apariția împreună la nunta Arpitei Khan, sora mai mică a lui Salman. În februarie 2016, paparazzi surprind cea mai râvnită poză: Iulia, „topită” în brațele lui Salman. Românca filma pe atunci „Ferma vedetelor” (PRO TV), dar a dat o fugă în Dubai, acolo unde Salman lucra la pelicula “Sultan”. Pe 25 februarie 2016 presa a publicat fotografiile cu Salman și Iulia, îmbrățișați, sărutându-se la aeroport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *