Prima pagină » Cancan » Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la un festival din Abu Dhabi. Cum s-a îmbrăcat iubita lui Salman Khan

Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la un festival din Abu Dhabi. Cum s-a îmbrăcat iubita lui Salman Khan

09 oct. 2024, 13:03,
Cezar Bulgaru în Cancan

Iulia Vântur a avut o apariție spectaculoasă la un festival din Abu Dhabi. Recent, artista a fost prezentă la ceremonia de decernare a Premiilor Academiei Internaționale de Film Indian, desfășurată la Abu Dhabi, unde a captat atenția tuturor prin ținuta sa impresionantă.

Aceasta a optat pentru o rochie extravagantă, completată de bijuterii deosebite, care au adăugat un plus de strălucire look-ului său.

Iulia Vântur, apariție spectaculoasă la un festival din Abu Dhabi

Iulia Vântur a strălucit pe covorul roșu al Premiilor Academiei Internaționale de Film, purtând o rochie argintie cu un decolteu îndrăzneț. Fosta prezentatoare a optat pentru un machiaj îndrăzneț, dar cel mai captivant element al ținutei sale a fost un colier impresionant, dotat cu o piatră de 200 de carate. Fanii ei au fost fermecați de apariția de poveste a Iuliei, lăudând-o cu numeroase comentarii admirative.

„Delicată și rafinată!”, „Superbă!”, „Strălucitoare!”, „Rubinul ca rubinul, dar ochii sunt superbi!”, „Ești frumoasă ca o prințesa din povești”, „Mi-ai cucerit inima pur și simplu!”

Iulia Vântur trăiește în India de peste zece ani, timp în care a reușit să-și construiască o carieră remarcabilă în domeniul muzicii și al cinematografiei. Fosta vedetă de la PRO TV este într-o relație cu Salman Khan, dar preferă să nu apară la evenimente alături de acesta, ceea ce a stârnit dezamăgirea fanilor săi.

Iulia Vântur își exprimă aprecierea față de Salman Khan, deși admite că a fi alături de o celebritate internațională poate fi o provocare.

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el„, a povestit Iulia Vântur. „El trăiește pentru munca sa, cufundându-se pe deplin nu numai în propriul rol, ci și în întreaga echipă și întregul proces„, a declarat partenera de viață a lui Salman, conform City Times.

Ce spune Iulia despre zvonurile cu privire la despărțirea de Salman Khan

Au existat frecvent speculații referitoare la posibila încheiere a relației dintre Iulia Vântur și Salman Khan. Fosta prezentatoare pare să fie incomodată de întrebările legate de conexiunea sa cu celebrul actor indian și preferă să nu ofere detalii suplimentare.

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Eu consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, relațiile trebuie trăite în interiorul casei tale, în privat.

Poate m-am mai maturizat și eu pentru că trăiesc în India, consider că nu trebuie să ne expunem”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii moderate de către Teo Trandafir și Ilinca Vandici.

Acum Iulia Vântur a reușit să aibă o apariție spectaculoasă la un festival din Abu Dhabi unde a impresionat întreaga audiență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`