Prima pagină » Cultural » Iulia Vântur a surprins pe toată lumea după ce a petrecut Paștele departe de Salman Khan. Lângă cine a fost aceasta fotografiată

Iulia Vântur a surprins pe toată lumea după ce a petrecut Paștele departe de Salman Khan. Lângă cine a fost aceasta fotografiată

08 mai 2024, 07:57,
în Cultural

Iulia Vântur a petrecut de Paște alături de familia ei, în România, la Iași. Vedeta a venit singură în țară, fară să fie însoțită de celebrul ei iubit Salman Khan.

Acum mai bine de un deceniu, Iulia Vântur lua o decizie radicală și părăsea România și se muta în India. A renunțat la cariera de succes din televiziune, pe care o construise la Pro TV, pentru a urma o nouă cale ca artistă în industria Bollywood-ului. Acolo l-a cunoscut pe Salman Khan, renumitul star indian, cu care a inițiat o poveste de dragoste care continuă și astăzi.

Cum descrie vedeta relația pe care o are cu starul de la Bollywood

Deși preferă discreția în ceea ce privește viața personală, Iulia Vântur nu ezită să vorbească despre partenerul ei. Recent, într-un interviu, l-a numit pe acesta „scutul” ei, evidențiind rolul protector și important pe care îl are în viața sa.

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el”, a afirmat Iulia Vântur într-un interviu acordat City Times, în timp ce se afla într-o vizită în Dubai, orașul unde și-a cumpărat de curând o casă.

Acest lucru a stârnit o serie de controverse la acea vreme, chiar dacă ieșeanca a vorbit doar frumos despre iubitul ei.

Iulia Vântur a petrecut de Paște alături de familia ei

Iulia Vântur își împarte viața între India și Emiratele Arabe Unite, dar de sărbători a ales să fie alături de familia sa din Iași, România. Deși Paștele a fost un moment de bucurie petrecut alături de cei dragi, savurând preparate tradiționale, Iulia a sărbătorit singură, partenerul ei, Salman Khan, aflându-se în Dubai.

„Paștele e cu adevărat special… acasă, împreună cu părinți și prietenii din copilărie, cu lumina primită de la biserica, cu mâncare tradițională românească pe masă și miros de iarbă verde ❤️ Fericită că am reușit să ajung și anul această acasă, de Paște 🙏🏼 Să aveți un Paște binecuvântat, cu lumina, bucurie și dragoste în suflete”, a scris Iulia Vântur pe Instagram, acolo unde a și postat un clip video cu ea, părinții ei și cei dragi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia V Vantur (@vanturiulia)


Reamintim faptul că de-a lungul timpului asupra relației vedetei din România cu Salman Khan au apărut tot felul de controverse. Unele declarații ale actorului au lăsat loc de interpretare și de aici a pornit totul.

Iulia Vântur a petrecut sărbătorile de Paște alături de familia ei, la Iași, fară ca starul de la Bollywood să îi fie aproape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *