Prima pagină » Cancan » Iulia Vântur a strâns o avere impresionantă. Vedeta locuiește de 10 ani în India

Iulia Vântur a strâns o avere impresionantă. Vedeta locuiește de 10 ani în India

20 mai 2022, 10:28,
în Cancan

De-a lungul celor 10 ani de când locuiește în India, Iulia Vântur a reușit să acumuleze o avere destul de frumoasă, potrivit presei de acolo. Fosta prezentatoare TV a crezut în șansa ei și și-a construit o carieră impresionantă în țara asiatică. Astfel, și datorită partenerului ei de viață, Iulia Vântur a cunoscut succesul la Bollywood.

În urmă cu 10 ani, Iulia Vântur a făcut o schimbare radicală în viața sa și s-a mutat în India, alături de cel care i-a devenit iubit, celebrul Salman Khan. Frumoasa prezentatoare și-a construit o carieră incredibilă pe meleagurile de la Bollywood, cunoscând succesul în muzică și actorie lângă partenerul sau de viață. Astfel, în tot acest timp, frumoasa blondină a reușit să strângă o avere consistentă.

Iulia Vântur a strâns o avere impresionantă

Fosta prezentatoare de la “Dansez pentru tine” a dat lovitura pe piața muzicală de la Bollywood. De-a lungul celor 10 ani petrecuți peste hotare, Iulia Vântur a reușit să strângă o avere impresionantă. Conform presei din India, Iulia Vântur a devenit milionară în euro, iar averea ei colosală ar fi estimată la circa 10 milioane de euro.

Se pare că banii adunați de vedetă provin atât din producțiile cinematografice în care a apărut, precum și din concertele pe care le susține. De curând, Iulia Vântur a susținut numeroase turnee, inclusiv în Statele Unite ale Americii, acolo unde fanii săi au scos din buzunar până la 150 de dolari pentru a plăti un bilet la spectacolul ei.

Iulia Vântur locuiește în India, alături de Salman Khan

Frumoasa blondină și-a schimbat radical viața și a ales tărâmurile indiene de dragul celui care i-a furat inima. Iulia Vântur locuiește alături de iubitul ei, Salman Khan, de mai bine de 10 ani. Artista a mărturisit însă că nu se grăbeste să se căsătorească. Ea consideră că este mai importantă iubirea dintre doi oameni și felul în care se simt unul lângă celălalt.

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai important ca orice. La un moment dat mi s-a pus încontinuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit. Am întrebat-o pe mama: Îți dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită?

A fost ultima dată când mi-a pus această întrebare. Poate că mămică, da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mamă să fiu responsabilă și bună”, a mărturisit Iulia Vântur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *